Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Látom itt sok lánynak fontos...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Látom itt sok lánynak fontos a diploma! Ti járnátok olyan fiúval, aki rosszul tanult, egy könnyű marketing szakot végzett, azt is egy noname főiskolán, és 9 évig! Tartott, DE? .

Figyelt kérdés

De megváltozott, beismerte, hogy nem vette komolyan az egészet, bukdácsolt, mindig passziváltatta magát, záróvizsga után nem nyelvvizsgázott évekig.. De utána egy sokkal komolyabb és elismertebb egyetem mesterképzését végezte el, kitűnő diplomával, csúszás nélkül, és most már 3x annyit keres egy sokkal jobb munkahelyen. Ekkor kizáró ok lenne, hogy mekkora link volt régen? Ráadásul vagy 20 kilót fogyott volna állítólag, és kigyúrta magát, letette volna a cigit is, szóval 180 fokos fordulatot vett volna az élete, mert rájött, hogy így nem viszi semmire!

Nem én vagyok a fiú!! Ezzel kapcsolatban ne kérdezzetek privátban, mert nem tudok több részletet!

TI félnétek, hogy visszatér a link személyisége?

2018. dec. 30. 20:08
 1/6 anonim ***** válasza:
47%
Nem unjatok még ezeket a kérdéseket? Mert szerintem kB mindenki.
2018. dec. 30. 20:11
 2/6 A kérdező kommentje:
akkor minek válaszolsz te szerencsétlen? ha nem érdekel a téma, zárd be a kérdést és húzz el, mazochista vagy?
2018. dec. 30. 20:15
 3/6 anonim ***** válasza:
79%

Bocs, hogy férfiként válaszolok, de amiért megszenvedtünk egyszer, azt nem akaródzik feladni. Azt a 9 évet pedig amit elvesztegetettnek ítélt, azt már nem adja vissza neki senki, így nagy eséllyel inkább fejlődésre játszik.

32/f

2018. dec. 30. 20:15
 4/6 anonim ***** válasza:
84%

Engem az sem érdekelne, ha kirúgták volna az egyetemről a párom, vagy ha nem is járt volna. Nem végzettség alapján keresek párkapcsolatot.

Egyébként linkedin-en csomószor látok olyan profilokat, hogy lazán beírják, hogy 10 évig jártak egy egyetemre, és teljesen jó munkájuk van.

2018. dec. 30. 20:16
 5/6 anonim ***** válasza:
94%

Kalapot emelnék előtte, az biztos, hogy ilyen pozitív irányba változott.

Nekem igazából annyi a lényeg, hogy jól kijöjjünk, tudjunk váltani pár értelmes mondatot, megfogjon a személyisége. Én is diplomázok nem sokára, de már most teljesen más pályára készülök, úgy,hogy nagyon nem pattogok.

2018. dec. 30. 21:06
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Párom pontosan ugyan ez csak ő nem ment keresztül ilyen pálforduláson (bár nehezebb műszaki szakot csinált). Ő pont azért bukdácsolt, mert baromi intelligens. Meg persze amikor jó munkalehetőségeket kapott akkor inkább ezekre koncentrált és nem a sulira. Alapvetően az intelligens emberek lusták. Utálják, amihez nincs kedvük vagy nem érdekli őket. Illetve felismerik, hogy az xy töltelék tárgyra minek is tanuljon 2 hétig amikor soha nem fog számítani, bőven elég belőle egy kettes is.

Azzal meg, hogy dolgozott mellette annyit ért el, hogy szinte bárhova fölvennék. Olyan referenciája lett, hogy teljesen biztos jövője van már most. Igen, csúszkált miatta az egyetemen, de ez a sok munkatapasztalat sokkal többet számít mint a diploma. Számomra ezerszer többet jelent maga az intelligencia mint a papír. Az összes baromi intelligens, zseni szinten lévő ismerősöm bukdácsolt mindig.

2018. dec. 30. 22:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!