Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért szégyelli el magát a fiú ha az ismerkedés szóba kerül?
Figyelt kérdés
Adott egy húszas évei elején járó fiú. Nem ismerkedett ezidáig a lányokkal és úgy igazán érdeklődést sem tanúsított irántuk. Ha az ismerkedés, csajozás vagy a szex kerül szóba akkor rögtön elszégyelli magát és nem szeretne róla beszélni. Ha olyan filmet lát amiben ismerkednek akkor is elszégyelli magát és inkább tovább tekeri. Ha egy lány csoport mellett elsétál, vagy bárhol lányokat lát lehajtott fejjel,szomorúan tovább megy. Szerintetek mi lehet ennek az oka?2019. aug. 1. 15:32
3/7 anonim válasza:
Önszeretet/önelfogadás/önismeret/önbizalom/énbecslés hiánya. Tudom, mert ezeket én is átéltem és ezek hiánya hasonló tüneteket mutatott. Megoldás pedig amiket felsoroltam. Törődni önmagával.
5/7 anonim válasza:
Aki Balázst tippelt, eltalálta, én is Balázs vagyok, semmi önbizalmam, stb...
Bár én még nem vagyok 20.
F
6/7 anonim válasza:
Mert a srác azt látja, hogy a kortársai vígan szexelnek, némelyiknek már komoly csaja van, talán menyasszonya is. Neki meg semmi.
Össze kellene szednie magát. Ha gond van a külsejével, álljon neki rendbe tenni. Ahogy javul a helyzet, javul majd az önbizalma is, és akkor megjönnek a csajok is. De a szomorkodás nem vezet sehová.
7/7 A kérdező kommentje:
Elméletileg a külsejével nincsen baj.
2019. aug. 3. 11:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!