Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha a péniszem is kicsi és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a péniszem is kicsi és semmilyen vonzó tulajdonságom sincsen akkor teljesen zárkózzak el a lányok elől?

Figyelt kérdés

Szerintem a péniszem is kicsi, nincsen olyan testi adottságom sem ami lehetővé tenné azt, hogy esetleg vonzalmat keltsek a lányokban. Úgy fogalmaznám meg ezt az egészet, hogy egy szellem, egy láthatatlan személy vagyok a számukra. Annyira érdektelen vagyok, hogy észre sem vesznek. Mondjuk ki őszintén egy selejt vagyok. Ennek köszönhetően még idáig rájuk sem néztem. Persze érthető, hogy ismerkedni sem ismerkedtem. Meghagytam idáig is azoknak akik megérdemlik és jobbak nálam mert egy nem akartam magamat nagyobb bajba sodorni.

A lemondás a legjobb döntés a részemről mivel azokhoz az emberekhez tartozom akik nem érdemlik meg a lányok figyelmét és a jó létet sem. A gondolattal sem tudok eljátszani, hogy egy lány kezét fogom vagy vele beszélgetek. A többire meg gondolni sem merek.

2019. júl. 29. 11:45
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
24%
Igen.
2019. júl. 29. 11:47
 2/23 anonim ***** válasza:
100%
Önmagadat bünteted, nem mást.
2019. júl. 29. 11:47
 3/23 anonim ***** válasza:
83%
Ember, ilyen felfogással Taigetosz pozitív vagy. Jézusom, növessz már tököt, a nőknek nem egy ilyen anyamasszony katonaja kell.
2019. júl. 29. 11:49
 4/23 A kérdező kommentje:
Alapból sem kellene egy olyan jellegtelen ember mint én.
2019. júl. 29. 11:52
 5/23 anonim ***** válasza:
97%

Ezzel a hpzzáállással magadnak okozol bajt, de mint minden, ez is a te döntésed.

Belsőleg sincs semmi vonzó benned? Ezt kétlem. A péniszedet felejtsd el, szerinted, köze van az ismerkedéshez? Hogy első randin az asztalra csapod, hogy "Na, nekem ekkora."?

A te döntésed, hogy ismerkedsz-e, vagy sem. Szeretnél megváltozni, hogy sikeresebb legyél?

2019. júl. 29. 11:59
 6/23 A kérdező kommentje:
Egy érzelmileg instabil, szorongó és még sorolhatnám milyen ember belsőleg sem lenne vonzó.
2019. júl. 29. 12:01
 7/23 anonim ***** válasza:
100%
Ember jellemtelen lehet csak, jellegtelen egy ruházati stílus, megjelenés, szervezés stb. Érted?
2019. júl. 29. 12:02
 8/23 A kérdező kommentje:
Akkor elírtam. Tudod te is hogyan értettem.
2019. júl. 29. 12:03
 9/23 anonim ***** válasza:
100%
Változtass ezen. Pszichológus?
2019. júl. 29. 12:05
 10/23 anonim ***** válasza:
100%
Ha már eleve láthatatlan vagy számukra, akkor nem értem, minek még a külön elzárkózás is. A helyzet lényegében megoldotta önmagát.
2019. júl. 29. 12:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!