Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
"Ezt tedd ha nem ír vissza a csaj" Szerintetek ez a működik vajon?
https://www.youtube.com/watch?v=LcUy3cg2kho
Vajon ennek a hatására vissza fog írni a csaj? :D
> Nincs semmi ilyen trükk vagy humbug. Ha tetszel neki, egy sima “sziára” is vissza fog írni.
Érdekes, itt nap mint nap elhangzik, hogy első üzenetben a férfi legyen kreatív, különben mégis mire számít. Na meg arra hivatkozni, hogy valaki nem néz ki jól, csak rinyálásnak számít, hiszen nem azért nem tud ismerkedni, hanem a személyisége miatt.
Akkor most hol az igazság?
Én nem értettem soha ezt a “legyél kreatív” szöveget. Egy vadidegennek én sem tudnék mit írni😀Attól nem lesz érdekesebb a szememben, hogy 5 sorral többet ír kezdésnek, vagy ellő valami sablonos poént.
Ha valaki nem néz ki jól, az nehezebben talál párt, függetlenül attól, hogy férfi vagy nő. De ez elég egyértelmű, nem?
De egy bemutatkozószöveg alapján akarsz valakiről vélemény alkotni? Ha csak egy “sziát” ír, akkor mit tudsz meg róla? Hogy biztos egy sorozatgyilkos és nem szabad visszaírni neki? :D Nem értem...persze az tök jó, ha valaki veszi a fáradtságot és ír valami hosszabbat, de nem ezen fog múlni, hogy lesz-e belőle kapcsolat vagy bármi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!