Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » "Ezt tedd ha nem ír vissza a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

"Ezt tedd ha nem ír vissza a csaj" Szerintetek ez a működik vajon?

Figyelt kérdés

https://www.youtube.com/watch?v=LcUy3cg2kho

Vajon ennek a hatására vissza fog írni a csaj? :D

2019. júl. 29. 07:53
 1/9 anonim ***** válasza:
78%
Ezt a videót én is láttam korábban és kipróbáltam (becenév megváltoztatás Facebook messengeren..) nekem nem jött be, ugyanúgy lesz*rt a csaj :D
2019. júl. 29. 08:05
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Nincs semmi ilyen trükk vagy humbug. Ha tetszel neki, egy sima “sziára” is vissza fog írni. Pl Tinderen én mindig visszaírtam erre is, mert szerintem lényegtelen, hogy milyen szöveggel ír rám egy vadidegen, úgysem ismer, honnan tudhatná, hogy milyen szöveg jön be nekem. A beszélgetés során derül ki úgyis, hogy kedvelem-e és lesz tali vagy sem. Ha nem tetszel neki, akkor meg semmire nem fog visszaírni, vagy rövidesen felszívódik, de azt akkor nemis kell erőltetni. Ennyi a trükk.
2019. júl. 29. 08:06
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Haszontalan trükk, ha nem érdekel valaki hiába ...
2019. júl. 29. 09:41
 4/9 anonim ***** válasza:

> Nincs semmi ilyen trükk vagy humbug. Ha tetszel neki, egy sima “sziára” is vissza fog írni.

Érdekes, itt nap mint nap elhangzik, hogy első üzenetben a férfi legyen kreatív, különben mégis mire számít. Na meg arra hivatkozni, hogy valaki nem néz ki jól, csak rinyálásnak számít, hiszen nem azért nem tud ismerkedni, hanem a személyisége miatt.

Akkor most hol az igazság?

2019. júl. 29. 09:57
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Én nem értettem soha ezt a “legyél kreatív” szöveget. Egy vadidegennek én sem tudnék mit írni😀Attól nem lesz érdekesebb a szememben, hogy 5 sorral többet ír kezdésnek, vagy ellő valami sablonos poént.

Ha valaki nem néz ki jól, az nehezebben talál párt, függetlenül attól, hogy férfi vagy nő. De ez elég egyértelmű, nem?

2019. júl. 29. 10:05
 6/9 anonim ***** válasza:
Én nem a valósággal vetem össze az általad leírtakat, azzal ugyanis tökéletesen tisztában vagyok. Inkább az itteni álszent/alternatív valósággal.
2019. júl. 29. 10:09
 7/9 anonim ***** válasza:
Mi abban az álszent, hogy egyesek nem így gondolják? Mi a baj azzal, hogy van akinek számít, mit írnak neki és ő ez alapján válogat? Más meg nem, és? Hogyan lehet eltérő személyiségű emberek véleménye alapján olyanokat állítani, hogy a "nők" így meg úgy viselkednek stb.
2019. júl. 29. 15:11
 8/9 anonim ***** válasza:

De egy bemutatkozószöveg alapján akarsz valakiről vélemény alkotni? Ha csak egy “sziát” ír, akkor mit tudsz meg róla? Hogy biztos egy sorozatgyilkos és nem szabad visszaírni neki? :D Nem értem...persze az tök jó, ha valaki veszi a fáradtságot és ír valami hosszabbat, de nem ezen fog múlni, hogy lesz-e belőle kapcsolat vagy bármi.

2019. júl. 29. 15:22
 9/9 anonim ***** válasza:
Ha egy pasi jól néz ki a képen, lehet, hogy a nők többsége eltekint a bemutatkozó szövegétől. De ha a pasi átlagos, semmilyen, akkor ugye akarok én tőle bármit is? Megnézem az üzit: sziamizu. Nem akarok. Vagy: Szia, láttam az adatlapodon, hogy szeretsz olvasni, én is, ki a kedvenc íród? Nekem.....stb. Erre meg naná, hogy válaszolok, ha csak egy fokkal szebb az ördögnél.
2019. júl. 29. 20:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!