Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy működik ez?

Figyelt kérdés

Sziasztok, lenne egy kis problémám a nőkkel való ismerkedésnél, mégpedig az, hogy hogy működik az ismerkedés szakasz? Eleinte mikkel lehet nyitni, és kb. mennyi idő, amíg elhívhatom valamerre, illetve nem muszáj már ismerkedni vele, hanem ismerjük már eléggé egymást? Ha találkozok vele, akkor mikről lehet vele beszélni, vagy randin? Ha már ismerjük egymást, akkor randin miről lehet beszélni?

Előre is köszönöm, 18f

2016. aug. 1. 10:16
 1/7 anonim ***** válasza:

Rosszul állsz hozzá. Ennek nincsenek ilyen kötött szabályai. Nincsenek sem követelmények, sem éles határok, sem tuti módszerek.

Úgy állsz hozzá, mintha az ismerkedési szakasz lényege az lenne, hogy letudjunk egy sor kellemetlen, de kötelező akadályt, hogy végre eljussunk a kapcsolatig. De ennek nem így kéne működnie. Az ismerkedési szakasz egész egyszerűen arra való, hogy megismerjétek egymást (mily meglepő), jól érezzétek magatokat egymás társaságában, közös élményeket szerezzetek, fokozatosan felszabaduljatok, megnyíljatok és közel kerüljetek. Ha egy randit úgy fogsz fel, hogy itt most meg kell felelni egy sor elvárásnak és le kell tudni, akkor tehernek fogod érezni, frusztrált és ideges leszel, ami pont ellene megy egy jó randinak.

2016. aug. 1. 10:35
 2/7 A kérdező kommentje:
Értem, és hogy legyek jó társaság, mi kell ahhoz, hogy jól érezzék a lányok mellettem magukat? Azért hajt kicsit most már a megfelelési kényszer, mert az utóbbi időben sok lányt próbáltam megismerni, de sikertelenül. Valakit megismertem, de utána mondta, hogy szálljak le róla. Nem értettem miért, és a tapasztaltabb haverjaim sem értették. Van, aki flegma már az elején. Miért van az, hogy mikor már ismerjük egymást, már leszarnak, és pl. nem akarnak találkozni sem pár hét után sem?
2016. aug. 1. 11:18
 3/7 anonim ***** válasza:

húúú... olvass sokat, gondolkozz, legyen a világról véleményed, legyenek beszélgetési témáid.

elsősorban jó kommunikációval lehet indítani, a többi kialakul.

2016. aug. 1. 11:20
 4/7 A kérdező kommentje:
Értem, köszi ^^ És az mindegy, hogy mit olvasok? :) De amúgy így van azokkal a barátaimmal is, akikkel nem vagyok mindennapos találkozó viszonyba. Ebben az esetben is ez a tanácsod?:)
2016. aug. 1. 11:36
 5/7 anonim ***** válasza:

És az mindegy, hogy mit olvasok?

nem mindegy! a harry potter vagy szexlapok nem ér!

tájékozódj a világ dolgairól, ha beszélsz nyelveket, olvass angol, német, francia, spanyol nyelvű online lapokat, ha érdekel vmilyen téma, akkor keress hozzá szakirodalmat.

legyél művelt, legyen jó szókincsed, tudd kifejezni magad, legyél képes felvetni témákat...

2016. aug. 1. 11:58
 6/7 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm szépen! :)
2016. aug. 1. 16:34
 7/7 anonim ***** válasza:

Nem kell ezt agyonmisztifikálni. A lányoknak sokkal fejlettebb a beszédkészsége, és ha hálás hallgatóság vagy, szívesen ki is használják ezt. Csak irányítani kell a beszélgetést, egy-egy kérdést közbevetni, és kibäszottul figyelni. Annyira figyelni, hogy bármikor el tudd ismételni, amit mondott a csaj. És megjegyezni a részleteket. Talán ez a legnehezebb, mert a férfiagy a lényegre koncentrál, nem szeret elveszni a részletekben. Szóval vegye észre a lány, hogy érdekel téged. Érdekel a lénye, a gondolatai, az emlékei, a félelmei, az érzései. Minden, ami vele kapcsolatos.

Ha ő kérdez, nyugodtan, őszintén és magabiztosan felelj egy pár szóban. Ne cifrázd! A lány úgysem a szavaidra fog emlékezni, hanem az érzésre, ami közben elfogta, mikor téged hallgatott.

2016. aug. 2. 15:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!