Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy a netes ismerkedés egyáltalán nem működik?
Nőként mondom, a napi 20 levél az átlag, amit kap egy nő.
Arra válaszolnak, ami valamiért más, mint a többi. Ennek fele szexuális ajánlat, akár kiírod a lapodra, hogy nem érdekel, akár nem. PRóbálj a nő fejével gondolkodni. a "Szia, érdekesnek találtam az adatlapod, szívesen megismernélek" egy olyan szöveg ,amiből kap heti kb. 70-et. Az adatlapod a másik, ha annyi van kiírva, hogy "vagyok amilyen vagyok", meg hogy "fogadjon el olyannak, amilyen vagyok", akkor abból semmi nem lesz. Mert unalmas. Nincs mibe kapaszkodni. És nem fog heti ötven pasival részletesen beszélgetni onnantól kezdve, hogy "hol dolgozol, mi a hobbid, blabla", mert akkor füzetet nyithatna és jegyzetelhetne, hogy ki-hol-mikor... nane.
A titok: legyél új, friss, vidám, vicces. Nehéz? Az. Megéri? Meg. Én hozzámentem egy ilyenhez! :) Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!