Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nőknek tényleg sokkal könnyebb lenne az ismerkedés, mivel ő a passzív fél? Egy férfinak sokkal több energiát kell belefektetni az ismerkedésbe?
Egy nő az várja a férfi kérőket, mivel ő a passzív szereplője a dolognak.
A férfinak kell küzdenie, a férfinak kell hódítania. A nő csak ül és kedvesnek kell lennie és döntenie, várnia a kérőket.
pl.: Ha egy férfi szociálfóbiás, akkor szinte sose lesz barátnője. Ha egy nő szenved ilyen betegségbe, akkor a férfi közeledik, kedveskedik, udvarol, bátorítja stb. így összejön egy ilyen nőnek is egy kapcsolat.
Pontosan. Könnyebb válaszolni 10 olyan levélre ami arról szól, hogy meg akarnak ismerni, mint írni 10 levelet, hogy meg akarunk ismerni.
Bár őszintén szólva nem lennék a nők helyében, sok az álszent pasi, aki a csillagokat is lehazudja az égről, csakhogy puncihoz jusson. Szóval kiválasztani a sok gyökérből, a nem gyökeret nem lehet egyszerű...
Nem tudom miből gondoljátok h a mai világba bármelyik nemnek könnyebb!!!
N24
Adjak zsepit?
Nem értem a kérdést.
Szeretek csajozni. Kinézem, rámozdulok. Meghódítom. Látom minden mozdulatban ahogy olvad a jég. Tüzesedik, rámhangol.
Élek-halok érte, kapcsolatban is igénylem azt, hogy én legyek a hódító.
Ti meg panaszkodtok.
Nyúlj le s gatyádba hogy megvannak-e a golyóid... Szerintem nálad valami nem stimmel.
7. Én is adjak zsepit? Hogy........ :D
Amúgy igen lehet nem stimmel velem valami mert nem a micsodámmal gondolkodok mint a férfiak nagy része
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!