Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nőknek tényleg sokkal könnyebb lenne az ismerkedés, mivel ő a passzív fél? Egy férfinak sokkal több energiát kell belefektetni az ismerkedésbe?
Egy nő az várja a férfi kérőket, mivel ő a passzív szereplője a dolognak.
A férfinak kell küzdenie, a férfinak kell hódítania. A nő csak ül és kedvesnek kell lennie és döntenie, várnia a kérőket.
pl.: Ha egy férfi szociálfóbiás, akkor szinte sose lesz barátnője. Ha egy nő szenved ilyen betegségbe, akkor a férfi közeledik, kedveskedik, udvarol, bátorítja stb. így összejön egy ilyen nőnek is egy kapcsolat.
Szociális fóbiás nő vagyok. Legutoljára 9 éve próbálkozott nálam egy férfi, azóta egy sem. Na ennyit arról, hogy nekünk könnyű az ismerkedés, ha csak ülünk és várjuk, hogy a sült galamb a szánkba repüljön!
30/N
A nőknek az a legnagyobb gondjuk, hogy sokan csak szexet akarnak tőlük és ezeket az illetőket "ki kell szűrniük". Jaj szegények, hogy tudom sajnálni őket.
Egy átlagos/átlag alatti férfinak marha sokat kell küzdenie, hogy szexhez jusson nekik meg bármelyik ujjukra akadna jelentkező.. szegények, nagyon rossz lehet nekik
Ne haragudj, de egy pasinak tök mindegy, kivel szexel, tehát mondhatni, hogy csak "használati tárgyak" lennénk, ha mindenkivel leállnánk szexelni. Hát bocsi, hogy nekem nem tetszik, ha a legtöbb férfinek csak egy lyuk vagyok, és semmi más :D
Ráadásul szerintem sok nőnek érzelmek kellenek a szexhez, vonzalom. Ezért nem fekszünk le csak úgy akárkivel.
(Aki meg lefekszik, az meg egy k-va szerintetek, tehát ennyit erről. Most akkor mi legyen, feküdjünk le mindenkivel aki leszólogat minket meg utánunk fütyül, vagy az a problémád, hogy veled nem fekszünk le? :D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!