Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nőknek tényleg sokkal könnyebb lenne az ismerkedés, mivel ő a passzív fél? Egy férfinak sokkal több energiát kell belefektetni az ismerkedésbe?

Figyelt kérdés

Egy nő az várja a férfi kérőket, mivel ő a passzív szereplője a dolognak.

A férfinak kell küzdenie, a férfinak kell hódítania. A nő csak ül és kedvesnek kell lennie és döntenie, várnia a kérőket.

pl.: Ha egy férfi szociálfóbiás, akkor szinte sose lesz barátnője. Ha egy nő szenved ilyen betegségbe, akkor a férfi közeledik, kedveskedik, udvarol, bátorítja stb. így összejön egy ilyen nőnek is egy kapcsolat.

2016. ápr. 5. 11:13
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:

Szociális fóbiás nő vagyok. Legutoljára 9 éve próbálkozott nálam egy férfi, azóta egy sem. Na ennyit arról, hogy nekünk könnyű az ismerkedés, ha csak ülünk és várjuk, hogy a sült galamb a szánkba repüljön!

30/N

2016. ápr. 5. 18:56
 22/27 anonim ***** válasza:
Tehát egy szociófóbiás nőnek kb akkora kihívás az ismerkedés, mint egy átlagos férfinek?
2016. ápr. 5. 19:08
 23/27 anonim ***** válasza:
7%

A nőknek az a legnagyobb gondjuk, hogy sokan csak szexet akarnak tőlük és ezeket az illetőket "ki kell szűrniük". Jaj szegények, hogy tudom sajnálni őket.

Egy átlagos/átlag alatti férfinak marha sokat kell küzdenie, hogy szexhez jusson nekik meg bármelyik ujjukra akadna jelentkező.. szegények, nagyon rossz lehet nekik

2016. ápr. 5. 21:31
 24/27 anonim ***** válasza:
59%

Ne haragudj, de egy pasinak tök mindegy, kivel szexel, tehát mondhatni, hogy csak "használati tárgyak" lennénk, ha mindenkivel leállnánk szexelni. Hát bocsi, hogy nekem nem tetszik, ha a legtöbb férfinek csak egy lyuk vagyok, és semmi más :D

Ráadásul szerintem sok nőnek érzelmek kellenek a szexhez, vonzalom. Ezért nem fekszünk le csak úgy akárkivel.

(Aki meg lefekszik, az meg egy k-va szerintetek, tehát ennyit erről. Most akkor mi legyen, feküdjünk le mindenkivel aki leszólogat minket meg utánunk fütyül, vagy az a problémád, hogy veled nem fekszünk le? :D)

2016. ápr. 5. 22:12
 25/27 anonim ***** válasza:
19%
#24 Nem látom ebben a sehol a problémát. Kezdeményezne nálam pár jó nő és mondaná, hogy csak szexre kellenék.. légy a vendégem. Nem érezném magam tárgynak, vagy kihasználva. De miért tenném? 2 oldalú dolog, mindkét fél élvezi. (Legtöbb esetben) Csak a nők tudnak ezen problémázni "jaj de érzelmek is kellenek". Vannak érzelmek, a megdugnám nálam az.
2016. ápr. 5. 23:19
 26/27 anonim ***** válasza:
80%
24-essel értek egyet. Én se akarok senkinek a használati tárgya lenni. A szeretkezésnek az a lényege, hogy kölcsönösen szeretjük egymást és örömet akarunk szerezni a másiknak. Ha ez nem lehetséges, mert csak dugásra kellenék, akkor inkább szűziesen élném le az életem. Nem akarok fűvel-fával összejönni. Nem is értem, hogy sok férfi miért nem így gondolkodik. Nagyon szomorú.
2016. ápr. 6. 05:06
 27/27 anonim ***** válasza:
#17 Nem vagyok az atlagnal most sem szebb,de megis volt,hogy akar tarskereson akar a valo eletben egy no kezdemenyezett es szedett fel engem ferfi letemre raasasul ez akkor volt mikor dagadtabb voltam 20kg val mint most! Igaz en 23 30eves koromig folyamatos parkapcsolatban eltem! 182cm magas vagyok es kicsit dagadt is igaz sportolok is tehat azert izmom is van a fejem meg olyan mint egy jollakott napkozisnek! Megsem rinyalok hogy nincs nom!Tobb lazassag gyerekek ugy jobban megy! ;)
2016. júl. 8. 23:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!