Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nőknek tényleg sokkal könnyebb lenne az ismerkedés, mivel ő a passzív fél? Egy férfinak sokkal több energiát kell belefektetni az ismerkedésbe?
Egy nő az várja a férfi kérőket, mivel ő a passzív szereplője a dolognak.
A férfinak kell küzdenie, a férfinak kell hódítania. A nő csak ül és kedvesnek kell lennie és döntenie, várnia a kérőket.
pl.: Ha egy férfi szociálfóbiás, akkor szinte sose lesz barátnője. Ha egy nő szenved ilyen betegségbe, akkor a férfi közeledik, kedveskedik, udvarol, bátorítja stb. így összejön egy ilyen nőnek is egy kapcsolat.
egyáltalán nem könnyebb. szociofóbiás nő vagyok és csak interneten sikerült párt találnom. nincsennek fiú ismerőseim, az iskolában kiutáltak mert furcsa voltam, egyetemen pedig azt mondták a fiúk,hogy nem ártana elmennem pszihológushoz (micsoda bók).. szóval 21 évesen találtam párt egy weboldalon véletlenül (mármint nem kerestem de rám talált), azóta is távkapcsolatban élek
24N
Egyértelműen könnyebb. Egy minimum középszerű nőnek elég válogatnia, ráböknie a neki tetsző férfira, míg egy férfinek el kell érnie, hogy egyáltalán válogatható* legyen. Egy középszerű srác mikor teheti meg, hogy válogasson? Kb. semmikor. Még majd nehogy azt is megkapja, hogy mi jogon merészel válogatni.
*: Azt jegyezzük meg, hogy kizárólag a legeslegjobbak közül válogatnak a nők, a férfiak "alsó" 90%-át észre sem veszik.
a küzdés a meg nem értés következménye. Ha azt hiszed, hogy hízelgés, megvásárlás, kuncsorgás, teperés vezet el egy párkapcsolathoz akkor sajnállak.
Ez két ember szabad döntése. Amikor küzdesz, akkor ezt próbálod felülbírálni.
Annál zökkenőmentesebb és célra mutatóbb a folyamat, minél több megértés születik az emberben.
Ezek közé nyilván az is tartozik, amikor az ember könnyen tovább lép az olyan nőkön, akik az akarják hogy küzdj.
Tehát az egyik eleme, hogy magába rakja a helyre a dolgokat az ember, a másik pedig hogy nem fut senki után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!