Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Működik még egyáltalán a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Működik még egyáltalán a személyes ismerkedés?

Figyelt kérdés
Hogy érzitek, lehetséges még személyesen ismerkedni? Hol működik még az, hogy leszólítod a másikat és az nem fura, és lehet tudni, hogy mindketten azért vagytok ott, mert ismerkednétek?

2016. máj. 15. 13:04
 1/2 anonim ***** válasza:
Jó kérdés...
2016. máj. 15. 14:10
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

22 éves srác vagyok. Apukám is elég jó dumás, kezdeményező férfi és fiatalon sokat csajozott, mielőtt harminc évesen elvette a tíz évvel fiatalabb anyumat. Ha konkrét tippeket nem is mondott nekem, de azért szerintem elég jól átvettem a személyisége ezen részeit én is.

Semmi gondom odamenni nappal egy nekem tetsző ismeretlen lányhoz, ha a helyzet úgy hozzá:

-Tömegközlekedési eszközön. Ha egy szép lány egyedül ül egy kettesben, akkor beülök mellé és megszólítom. Ha egy lány látom hogy sokszor pillant rám, akkor odamegyek és megszólítom.

-Ruhaboltban ha látok egy szép lányt aki látom hogy megbámult, akkor fogok egy ruhát és odamegyek hozzá hogy megkérdezzem szerinte ez hogy állna rajtam

-Az egyetemi kampuszon odamegyek egy lányhoz valamilyen hülye kérdéssel, útbaigazítási vagy hasonló dologgal

-Az utcán ha látok egy lányt vagy odamegyek hozzá hogy tetszik, vagy valami kamu útbaigazítási kérdéssel szólítom meg

Amúgy havi szinten olyan 8-10 lányt szólítok le átlagban.

A tavalyi, 2015-ös évben 14 lánnyal volt szex.

22/F

2016. máj. 15. 15:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!