PS4-hez milyen VR-eszközt érdemes venni? (Minőségi szempontból). Egyáltalán megéri?
Úgy hallottam, hogy többféle VR-eszköz van PS4-hez, és ezeknek eltérő lehet a minősége, realisztikussága, stb. Én a lehető legvalósághűbb cuccost keresem, ha van ilyen (utána úgyis szárazkenyéren és vízen élek majd fél évig :D)
Tehát az egyik kérdés, hogy melyik márka a legjobb, másik pedig hogy milyen felületen érdemes (esetleg használtan is) beszerezni? Nem gyakran vásárolok emag és ilyesmi helyeken, nem tudom, hol van esély olcsóbban kifogni ilyesmit.
Előre is köszönöm a javaslatokat!
"Úgy hallottam, hogy többféle VR-eszköz van PS4-hez"
Rosszul hallottad. Persze, ha nem derogálna utánanézni - igen, a google-ben, hiába hisztizel ellene - tudnád.
Pedig a Google a barátod. 20 másodperc alatt megtudhattad volna a választ.
Egyébként nem érdemes PSVR-t venni, csak halvány árnyéka a valódi VR szemüvegeknek. Persze a legolcsóbb, de a legócskább is.
Kedves kettes!
És most jobban érzed magad, hogy megvolt a napi szánalmas anonim bunkóság? :) Csak jelezném Feléd, hogy éppen az az oldal célja, hogy kérdést lehessen feltenni anélkül, hogy hozzád hasonló sz@rarcok ugrálnának. Elég érdekes a stílusod mondjuk ahhoz képest, hogy egy egyszerű kérést nem voltál képes felfogni, mégis kommenteltél.
Hogy a kérdésedre is kaoj választ, lényegében 2 fajta headset van a PS4-hez, egy V1-es és egy V2-es. Itt le van írva mi a különbség: [link]
De ha újonnan veszed, az úgyis V2-es lesz. Ezeken kívül semmilyen más külsős VR headsetet nem tudsz a PS4-re kötni.
Egyébként ha nem vagy olyan kocka, hogy elkölts 1 millió forintot egy ultimate VR setupra, amit úgyis csak alkalom adtán fogsz használni, akkor teljesen jó a PS VR.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!