Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiaknak számít bármit, hogy milyen magas egy másik férfi? Úgy, mint ahogy a nőknek is bejönnek általában a magasabb férfiak. Vagy nem szempont egyáltalán?
Csak kíváncsi vagyok. 190 centisen nagyon sok visszajelzést kapok nőktől, hogy a magasságom miatt (is) bejövök sokuknak. De vajon a férfiak nézik azt vonzalom szempontjából egy másik férfin, hogy milyen magas? Én dugnék 160, de 190 centis srácot is, szóval nem érzem úgy, hogy nekem ez szempont lenne, de kíváncsi vagyok mások véleményére is.
26/f, biszex
Nekem elég fontos. Viszonylag magas vagyok (186 centi), és majdhogynem ez a legelső, amit megnézek/érzékelek egy férfin.
Persze attól még bejöhet valaki, hogy nem túl magas, nyilván nem ez az egyetlen szempont, de nálam a magasság egyértelműen pluszpont.
Nekem nagyon bejönnek a magas srácok, én is 189 cm vagyok és szeretem ha a másik is közel ennyi vagy egy kicsit még magasabb is. Általában ez az első, amit csekkolni szoktam :)
22/f
Nem szempont és nem számít, de plusz pont. :)
Viszont életem leghelyesebb fiúja épp egy alacsony, 160 körüli gyönyörű szép, sportos srác volt. Olyan volt a mosolya, hogy elolvadtam tőle ott helyben.
Inkább az összkép a fontos, legyen jó érzés ránézni, akár magas, akár alacsony.
180 vagyok, párom 186. Imádom a szép hosszú, formás lábait (is).
Nagyon is számít, de nálam ez kétfelé válik. Plátói szerelem esetén csakis alacsony, törékeny, cuki, félénk, védelmezendő, lányos fiú jön szóba, pszichológiailag nem vonzódok semmiféle erőt, magabiztosságot sugárzó férfi lényekhez, férfias megjelenéshez. Buknád a történetet. Vannak, akik ilyen téren is melegek, én ilyen téren nem. Viszont alkatilag, formailag (darabra, mint X kiló emberhús) nagyon is felizgat a jobb fizikumú, magasabb vagy masszívabb srácok teste is, hosszú lába, combja, feneke, hasa, válla, bicepsze... Szóval kifejezetten izgatólag hatnál rám, olyan szívesen eljátszanék a hosszú testeddel tetőtől talpig, csak érzelmeket ne várj mellé, de szerintem érted te ezt.
183 cm 27/F
#3 vagyok
Engem egyébként lehet dugni :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!