Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Aki homofóbiás, azt miért...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aki homofóbiás, azt miért háborítják fel más emberek szexuális szokásai? Miért nem tök mindegy neki?

Figyelt kérdés
Nekem ez nem fér a fejembe. Neki mi hátránya származik, származhat belőle, hogy mondjuk két férfi mit csinál egymással? Azt teljesen értem, ha magától a látványtól viszolyog, én is undorodom bizonyos ételektől például. De hogy más milyen ételt eszik, abba minek beleszólni?... Valaki tud erre valami értelmes magyarázatot?

2021. aug. 18. 07:18
1 2 3 4 5
 41/50 anonim ***** válasza:
10%
#36: Akkor homofóbia sem létezik.
2021. aug. 19. 11:59
 42/50 A kérdező kommentje:

Tényleg nem érted, hogy más valakit azért elítélni, MERT ilyen vagy olyan a szexuális élete, mint azért, MERT mások magánügyeibe beleszól?

Téged senki sem AZÉRT ítél el, mert hetero vagy, ez senkit sem érdekel. Hanem AZÉRT, mert bántasz másokat a szexuális szokásaik miatt.

Aki nem így tesz, azzal tök jó viszonyban vannak a melegek. Mély baráti viszonyban is akár.

2021. aug. 19. 12:12
 43/50 A kérdező kommentje:

Sok, sőt talán még mindig a legtöbb helyen és családban az ember nem vállalhatja nyíltan, amit érez, titkolózásra, hazudozásra kényszerül. Ez a homofób előítéletek miatt van, melyek szerint aki meleg, az gyanús, veszélyes, undorító, ki tudja, talán még pedofil is stb. Egy heterónak ezzel a problémával nem kell megküzdenie. Tehát nem "bebeszélés", hogy egy meleget hátrány ér, hanem a kőkemény valóság.

2021. aug. 19. 13:24
 44/50 anonim ***** válasza:
81%
#42: Mindenki beleszól más magánéletébe. Legfőképp a politikusok.
2021. aug. 19. 17:08
 45/50 anonim ***** válasza:
13%
Engem is egy csomó minden miatt ér hártány, megkülönböztetés és kirekesztés. Ilyen az élet. Lehet rinyálni, hogy jaj milyen rossz nekem, de akkor rossz is lesz. Az élet már csak ilyen, mindenkinek ad pár pofont, kinek ezért, kinek azért. Van aki feláll utána, van aki sír, mint egy ovódás kislány.
2021. aug. 19. 17:11
 46/50 A kérdező kommentje:

Én nem. Legfeljebb, ha valaki külön megkér erre.

Senki sem állít olyat, hogy csak a melegeket éri hátrány. Az állítás annyi volt, hogy senkit sem ér a hetero volta miatt hátrány. Pont azért érthetetlen számomra az empátia hiánya, mert a léthelyzetet, hogy valami hátrány ér okyasmi miatt, ami nem az én hibám, amiről nem tehetek, szinte mindenki átélheti, és át is éli. Tök rossz érzés. Minek ezt szaporítani a világban teljesen fölöslegesen?...

2021. aug. 19. 18:43
 47/50 anonim ***** válasza:
10%

38-as!

Ez a baj a melegekkel, megsértődnek mindenen, aztán nyavajognak. Láttam élőben is ezt a vonagló típust akikről írtam a 37-es válaszomban. Valamint ha a média tud ilyet mutatni, az azt jelenti, hogy létezik a jelenség. Ahogy írtam, nekem ezzel van bajom. Azzal a meleggel, aki így viselkedik. Lehet, hogy ez csak 10%, vagy 1%, akkor ezzel a 10, vagy 1%-kal van bajom.

Ha az iskolában arról tanulnak, hogy a terrorizmus, háború jó, el kell fogadni, nem baj ha valaki ezt csinálja, akkor annak nem lesz jó vége.

Nem foglalkozunk állandóan a melegekkel, most pl volt egy ilyen kérdés, arra válaszoltam. Ha nem tetszik a véleményem, nem kell foglalkozni vele.

2021. aug. 19. 20:42
 48/50 anonim ***** válasza:
100%
#41 Majd akkor elhiszem, ha mondasz egyetlen olyan embert is, akit azért vertek meg, csúfoltak, hajszoltak öngyilkosságba , azért nem házasodhat, nem fogadhat örökbe gyereket, nem foghatja meg a párja kezét publikusan, és csakis azért, mert heteroszexuális.
2021. aug. 21. 23:37
 49/50 anonim ***** válasza:
100%

ha megnézed alaposan, a homofóbtörvénnyel sem éppen a kiegyensúlyozott kisportolt, tájékozott emberek értenek egyet.

az átlag homofób jellemzően egy kalap alá veszi a pride résztvevőit az összes meleggel, azt hiszi, ha nem akar lefeküdni azonos neművel, akkor homofób és meg van róla győződve, a melegek/transzok állandóan a szexualitásukról akarnak beszélni.

aztán.. én még nem találkoztam kiegyensúlyozott homofóbbal. sztem komoly gond van egy olyan emberrel, aki kimegy ellentüntetni, vagy azzal tölti az idejét, h bebizonyítsa, a transzszexualitás, homoszexulaitás pszichológiai probléma, esetleg elképzel 2 férfit szexelés közben, h fujjoghasson.

sőt néhány hete kifejtette nekem itt egy nagyeszű, hogy azért nem fogadja el a transzneműeket, mert szexuálisan nem találja vonzónak őket. (????)

csúnyán fogalmazva: a homofóbok nagy része egyszerű, frusztrált proli.

2021. szept. 16. 17:30
 50/50 A kérdező kommentje:

Ja, én sem értem, amikor azzal jönnek, milyen undorító már, hogy berakják a farkukat egy szőrös seggbe. Valahogy nekem nem az az első gondolatom egy heteróról, hogy hogyan dug meg egy pinát. Szerintem beteges ez a gondolat, gondolkodás eleve. Mintha el sem tudnák képzelni, hogy ez a dolog a szeretetről, a vágyakról, a mély baráti érzelmekről szól, nem a szőrös seggekről.

2021. szept. 16. 17:35
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!