Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki homofóbiás, azt miért háborítják fel más emberek szexuális szokásai? Miért nem tök mindegy neki?
Én nem nagyon látom, hogy a melegek lépten-nyomon ilyet hangoztatnának. Sőt inkább titkolják, érthető módon. Az, hogy valaki coming outol, az meg azzal egyenértékű, hogy heteróként megjeleníted magad a társadalomban mint hetero, tehát (mondjuk férfiként) van barátnőd, elmondod, hogy mit szeretsz bizonyos nőkben stb. Ez nem a "szexről" beszélés.
A hetero embereket mindenki elfogadja, így az ő elfogadásukról nem kell külön beszélni.
Ha létezne heterofóbia, én azt se érteném, és azzal se értenék egyet.
Miért ne kellene beszélni? Azért merr többségben vannak? Ne érezd magad különlegesebbnek csak azért mert kisebbségben vagy. ..és ne légy kirekesztő a heterókkal szemben csak azért mert többen vannak, ugyan olyan réteg mint ti. Se kevesebb se több.
Hidd el létezik a heterofóbia. Ha nem tudod tolerálni azt, hogy egyáltalán nem érdekli öket hogy mit hova teszel,ha nem tudod elfogadni azt hogy teljesen közömbösen fogadják hogy te bzi vagy, és nem értik, miért van szükséged a hangoztatásra, vagy ha egy picit(vagy akár szélsőségesen) haragszol rájuk mert nem tapsolnak neked ezért, vagy ha nem tekintenek különlegesnek bátornak azért mert megéled a 4 fal közt az igényeidet, akkor igen az vagy. Bizony, az általatok kreált világban hamar ki tudsz esni a manapság imádott áldozati szerepből.
A pride-ot direkt nem veszem ide most, de- gondolom megjátszás nélkül- nem csodálkozol azon ha ezt túlnyomóan sokan felháborítónak(stbstb)tartják. Szép napot.
"Ezek az illetők képtelenek megérteni, hogy a társadalom megváltozik. Hogy ma nem olyan az élet, mint 200 éve."
Vannak bizonyos változások, amelyek negatív irányba viszik a dolgokat, és ezeket nem kéne támogatni. Ez az én véleményem. Teljesen rendben van, ha valakinek egy másik férfire áll fel, nekem is vannak fura dolgaim, megértem. De társadalmi, politikai szinten ezt nem lenne szabad nyomatni. Imsétlem, én így gondolom. 1es voltam.
Én még soha nem találkoztam olyannal, hogy valaki elítélt valakit azért, mert hetero, vagy elítélte a heteroszexuális viselkedést. Ez egy nemlétező dolog, amiről beszélsz.
Az, hogy valaki elítéli az intoleranciát, egy egész más, szerintem helyes és érthető dolog. Semmi köze semmiféle heterofóbiához.
Én erről azt gondolom, hogy szerintem sem kell "nyomatni", egyszerűen nem kell se pro, sr kontra beszélni róla, csak az erre hivatott közösségekben. Nem kell külön törvényeket hozni rá (mint azt most sajnos a kormány tette), és úgy kell tekinteni rá, mint ami ízlés kérdése, mint arra, hogy valaki a spenótot szereti vagy utálja. Ha ehhez tartanánk magunkat, mindenki boldogabb lenne.
A hetero szokásait nem, de a hetero hozzá állát elítélik. Teljesen jogtalanul. Az nem baj ha nem találkoztál vele, maradjon is így.Elég sok szar van még ezenekívül amivel találkozhatsz.😁
--Tudod, ha nagy meleg aktivistaként viselkednék és fognám fel ezt a beszélgetést, ni már nem beszélgetnénk mert volt wgy olyan kijelentésed hogy egy másik csoportról minek beszélni.Így te már kirekesztő lennél, kirekesztőkkel meg ugye nem beszélünk.Nincs párbeszéd,nincs vita,nincs a másik helyzetébe való belegondolás.Marad a megsértődés és a bélyeg. Ezt a legkönyebb..
De nagyon eltértünk az alap kérdésedtől:
"Aki homofóbiás, azt miért háborítják fel más emberek szexuális szokásai? Miért nem tök mindegy neki?" Nem háborítaná fel őket HA tudnának róla.Nem tudnának róla mert NEM kérdeznék,mert NEM érdekli őket,tök mindegy lenne nekik. Azért háborítja fel őket amiért az arcukba van tolva és rosszak, kirekesztőek ha ehez nem tapsolnak, asszisztálnak.
Ennél jobban, nem fogom tudni elmagyarázni,megértetni. Mennem kell, szia.
Én szeretnélek téged megérteni, ez mindannyiunk érdeke lenne. De nem értem, mi számít "arcodba tolásnak". A jelenség létezésének ismertetése? Évi egy felvonulás? Nem értem, mi az, ami ebben olyan nehezen tolerálható. Van mindenféle fesztivál, mittudomén borrajongóknak vagy alternatív rockereknek stb. Ha nem érdekel, nem mész oda. Mi ebben az arcodba tolás? Nem értem. Mit kéne tennie egy melegnek? Letagadni a saját létezését? Komolyan nem értelek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!