Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Orbán Gáspárnak milyen élete...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Orbán Gáspárnak milyen élete lehet melegként egy ilyen apa mellett?

Figyelt kérdés

Biztos forrásból tudom, hogy meleg a srác, de nem tudja megélni. Először Istenhez fordult, hogy hátha (felház), majd most katona lett, hátha megváltoztatja, mert apja nem tudja ezt elfogadni.

Nem mehet se külföldre, mert akkor is elérnék az újságírók, nem élhet egy átlagos civil eletet mert lehet kikotyogna valamit. Állandóan megfigyelik a tek-esek, hogy hova megy, kivel van. Borzalmas lehet, én lehet öngyilkos lennék, vsgy nem tudom hogy bírnám ki.

Most is egy meleg ellenes törvényt hoztak, ez egy ilyen belső fusztráció eredménye? Hogy hát ha már ilyen a fiam, akkor másnak se lehessen jobb?

2021. jún. 17. 22:25
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
84%
Nevezd meg a forrásod. Kíváncsi vagyok.
2021. jún. 17. 22:27
 2/22 anonim ***** válasza:
94%

Azért ezek a megbízható források elég viccesek egy gyakori szintű fórumon

Amúgy semmi baj ha valaki meleg,az emberségét nézem

2021. jún. 17. 23:14
 3/22 anonim ***** válasza:
93%
Hááát. Csoda, hogy eddig is kibírta ott a környzetében.
2021. jún. 17. 23:16
 4/22 anonim ***** válasza:
96%
"Nem mehet se külföldre," Hát ennyit a megbízható forrásodról. Ugyanis UK-ban végezte el a katonai akadémiát. És nehogy azt hidd, hogy annyira érdekli ő az újságírókat. Engem se nagyon érdekel pl.
2021. jún. 17. 23:27
 5/22 anonim ***** válasza:
86%
Kijelenteni azt, hogy biztos forrásod van teljesen felesleges, ha nem írod le, hogy ki vagy mi az a forrás.
2021. jún. 17. 23:38
 6/22 anonim ***** válasza:
97%

Külföldön a magyar újságírók utána mennének? :D azért ez elég meredek elképzelés.

Egyébként több mint valószínű hogy kiéli a vágyait. Van elég pénz eltussolni a dolgokat. Na meg a celebjeinkről sem jelenik meg semmi az egyéjszakás kalandjairól. Amúgy a Fideszben elég sok a meleg. Szerinted ők sem élik meg a vágyaikat? Dehogynem. Ez most vagy kamu, vagy a forrásod egy kalap kakát sem ér.

2021. jún. 18. 05:57
 7/22 anonim ***** válasza:
37%

Én meg megbízható forrásból tudom, hogy a gyíkemberek irányítják a világot, de persze ezt szigorúan titkolják.

Ja forrás, az persze nincs, de azért tessék elhinni.

Ez a kategória a kérdés is.

2021. jún. 18. 07:55
 8/22 -remete- ***** válasza:
96%
Szerintem is meleg. Kaocsoljátok össze. Kiket raknak karonai suliba pl a mediat lwrázni?
2021. jún. 18. 09:25
 9/22 anonim ***** válasza:
88%

Hogyha ennyire bele akarod keverni a politikát, ám legyen. Orbánék nem azért hozzák ezeket a törvényeket, mert annyira undorodnak a melegektől és mert annyira szabotálni akarják a saját családtagjaikat. Nem.

Azért hozzák ezeket a fejlődésben visszafele irányuló törvényeket, mert országos tudatban itt tartunk. Csak Pesten és nagyobb egyetemvárosokban figyelhető meg a nyugati mintáról másolt liberalista felfogású, lmbt+-os toleráció. Az ország többi részén ezek az emberek utálatnak vannak kitéve és habár nem feltétlenül támadják meg őket nyílt terepen fényes nappal, elhiheted, hogy nincs nyugodt életük.

Na most, ha az ország nagy része így gondolkodik és jönnek a választások, valamivel be kell biztosítanod magadat, hogy az emberek nagy része a te pártodra szavazzon. Tehát csinálsz egy olyan dolgot, ami a legtöbb embernek megfelel - pl. ez a törvény. Minél jobban kiveri a biztosítékot, annál nagyobb a híre - gyakorlatilag ez ingyen reklám a Fidesznek, és még a keresztény vallásra épített országimázst is támogatja.

Az, hogy mi megy a politikusoknál 4 fal között, max spekulálni tudunk, de ne gondold azt még véletlenül sem, hogy nincs a családtagjaiknak aranyélete, ha lmbt+-osok, ha nem. Lásd: Szájer.

2021. jún. 18. 10:08
 10/22 -remete- ***** válasza:
85%
Részben igazad van. Am nem ertek veled egyett.
2021. jún. 18. 11:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!