Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Mit tegyek ha a párom mellett...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ha a párom mellett ki szeretném próbálni hogy milyen mással?

Figyelt kérdés
A páromat szeretem, együtt vagyunk 6 éve de nem nagyon voltam mással. Szeretném kipróbálni de csak a szexualitást. Mert egyébként jól működik minden. Ő tuti szakítana velem ha megtudná éppen ezért elmondani nem is tudnám.
2021. máj. 2. 11:52
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
93%
Esetleg kérdezd meg, hogy belemenne-e egy hármas szexbe, vagy kipróbálbátok-e egy másik párral. Ha egyik sem, akkor se csald meg, 6 év már elég sok idő.
2021. máj. 2. 11:55
 2/13 anonim ***** válasza:
24%
akkor marad a titkos alkalmi szexkapcsolat!
2021. máj. 2. 12:00
 3/13 anonim ***** válasza:
81%
Akkor meg hagyd el és ne játszadozz vele. Nem szereted. :) Ha szeretsz valakit, akkor nem vágysz másra. Egyszerűen vagy nem élted ki magadat, szexfüggő vagy, nem tudsz elköteleződni, stb. Mentális problémák vannak a fejben. Ha meg nem illettetek össze egyáltalán, akkor együtt sem kellett volna lenni. Aki nem tud elköteleződni, az is szokott párkapcsolatban élni, viszont nem az ember miatt, hanem a számodra hasznos dolgok miatt. PL: szeret, törődik veled, támaszt nyújt, pénz, lakhatás, főzés, takarítás, stb.
2021. máj. 2. 12:06
 4/13 A kérdező kommentje:
Hát ez az, hogy nem éltem ki magam éppen ezért van bennem a folyamatos fusztráció mert szexuálisan izgatnak mások is a páromon kívül. Éppen ezért van bennem az érzés hogy nem kéne ezt tennem. De közben meg folyton ott motoszkál a gondolat.
2021. máj. 2. 12:09
 5/13 anonim ***** válasza:
74%
Ha szereted, akkor tessék elmenni pszichológushoz segítséget kérni. Vagy párterápiára. Ennek oka van. Ha nem szeretnéd tönkretenni a kapcsolatot, akkor tegyél ellene. Ahogy mondtam, aki szeret valakit, akkor nem fog vágyni másra. Szexuálisan sem.
2021. máj. 2. 12:11
 6/13 anonim ***** válasza:
76%

Na itt a tipikus meleg mentalitás,,,,szeretem, de másra is gerjedek..

Példa arra, hogy tartós kapcsolat mennyit ér a többségnek..

Szakíts inkább azzal a szerencsétlennel,akit boldogítasz. Inkább így, mint rájöjjön és dupla csalódás legyen.

2021. máj. 2. 12:12
 7/13 anonim ***** válasza:
94%

Lehetnél az én (volt) párom is, ugyanilyen régóta voltunk együtt, csak ő meg is csalt, nem is egyszer. Nálunk is minden jó volt a kapcsolatban, mégis szüksége volt másra.

Szakítottam, szerinted ki próbálja magát visszakönyörögni?

2021. máj. 2. 12:50
 8/13 anonim ***** válasza:
79%

"Na itt a tipikus meleg mentalitás,,,,szeretem, de másra is gerjedek..

Példa arra, hogy tartós kapcsolat mennyit ér a többségnek.."

Mert ugye ez csak a melegeknél szokás, a heteroknál sosincs ilyen :D

Kérdező:

Én és sokan mások is mint nem adnánk egy normális kapcsolatért, ne tedd kockára arra a 10 perces pillanatnyi örömért.

Én ezeket a pillanatokat adnám fel egy komoly kapcsolatért.

2021. máj. 2. 12:59
 9/13 anonim ***** válasza:
68%

Hu mennyi előítélet.

Szerintem egy igazán mély és intim párkapcsolat lényege, hogy a legeldugottabb legmélyebb vágyidat is megoszthasd vele és megélhessétek együtt. Valóban van hogy az ember nem élte még ki magát, és hajtja a kiváncsiság de közben igazán szerelmes. Nem kell mindent olyan fekete-fehéren látni. Az emberek is állatok, ne lepődj meg ha kiváncsi vagy és még nem érzed magad elég tapasztaltnak. Semmi elítélendő nincs ebben, nincsenek szellemi és mentális problémáid, ember vagy ráadásul nem a képmutató fajta (amiből úgy látom jutott ide a válaszolók közé bőven 😄 ).

Én azt tanácsolom beszéld meg a pároddal ezt és egy közös kalandként, közös élményként álljatok neki.

2021. máj. 2. 13:03
 10/13 anonim ***** válasza:
88%

9-es! Ez párkapcsolat, nem szexkapcsolat. :) Mivel idejön feltenni a kérdést és nem vele beszéli meg, ezért egyértelmű, hogy nem menne bele a párja. Ha már nem képes valaki őszintén beszélni a párjával, akkor nincs köztük bizalom. Ez nem kapcsolat. Kicsit gondolkodj.

Képmutatás? Játszani mások életével beteges dolog. Nem kell ezt normálisnak kezelni, mert nem az. :) Ha meg nem akar vele lenni, akkor legyen benne annyi bátorság, hogy szakít vele. Nem kell felelőtlenül belelépni kapcsolatba, ha valaki ennyire kíváncsi. Az, aki nem tud elköteleződni, annak nem kell párkapcsolatban élni, amíg felnem nő fejben. Ennyire egyszerű. Ha szerelmes valaki valakibe, akkor nem akar és nem is tud mással lenni. :) Mentális betegség pedig millió van. Nárcisztikus személyiségzavarok, nárcisztikus pszichopaták, stb. Ezek az emberek is tudnak párkapcsolatban lenni, de sokak szexfüggők és nem tudnak elköteleződni. Tehát tárgyként kezelik az embereket, még a párjukat is. Velük vannak, míg hasznuk van belőlük és utána eldobják, mint a szemetet. Ezt nehogy úgy gondolja bárki is, hogy ez tudatos. Ez egy eldeformált viselkedésegyüttes, amelynek rengeteg oka van. Többek között a gyerekkor. Pl anya és gyerek közötti sérült kapcsolat is vezet ilyen deformációkhoz. Vagy traumák. Ettől függetlenül én nem ítélkezem, de ha szereti, akkor tegyen is úgy, vagy menjen el segítséget kérni. Ha meg mással akar szexelni, akkor legyen benne annyi emberség, hogy elhagyja azt a szerencsétlent és nem hülyíti.

Az állatoktól az különböztet meg minket, hogy fejlettebb az agyunk. Tehát nem áll helyén ez a mondat. Nem ösztönlények vagyunk már, hanem egy összetett rendszer, amibe rengeteg hiba is kialakulhat. Ezeket a hibákat(mentális) sokesetben kilehet javítani, csak tudatában kell lenni azzal, hogy problémám van. Nem pedig azt mondani, hogy "Én ilyen vagyok, ha tetszik, tetszik, ha nem nem". Ez ettől függetlenül nem így van. :)

2021. máj. 2. 13:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!