Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Mit tegyek ha a párom mellett...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ha a párom mellett ki szeretném próbálni hogy milyen mással?

Figyelt kérdés
A páromat szeretem, együtt vagyunk 6 éve de nem nagyon voltam mással. Szeretném kipróbálni de csak a szexualitást. Mert egyébként jól működik minden. Ő tuti szakítana velem ha megtudná éppen ezért elmondani nem is tudnám.
2021. máj. 2. 11:52
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
85%

A 10 -es válaszolónak örömmel adnék egy nagy piros pontot, ha lehetne.

Ilyen korrekten leírja azt, amit egy párkapcsolatot tényleg fontosnak érző embernek tudni kell és illik betartani.

Tuti,ha így állnának sokan a dolgokhoz, a meleg "világ" nem itt tartana.

Remélem, okul belőle, akinek kell és olyan is, aki még nem kérdezte meg, de már a fejében jár, hogy megteszi a kikacsingatást !

2021. máj. 2. 14:28
 12/13 anonim ***** válasza:
91%
Hat évet tényleg nem érdemes kidobni emiatt az ablakon. Mindenképp meg kéne ezt osztanod a pároddal. Lehet elhagy, vagy haragudni fog egy ideig, de simán lehet hogy ú is gyakran fantáziál másokról csak ő se meri elárulni. Amíg ez csak a képzelet szintjén marad addig nem bűn. Én nem értem ezt a, ha szereted senki másra rá se néznél mentalitást. Attól még fognak tetszeni pasik, hogy szeretsz valakit és kötődsz hozzá. De meghozod a tudatos döntést, hogy egy hülye srácért nem érdemes odaadnod azt az embert aki mindennél értékesebb neked. Hogyha megbeszélnétek talán kicsit oldódna a bűntudatod és akkor már lehet nem is foglalkoztatna ennyire a téma. Így hogy más pasikra vágysz, és közben azon agyalsz, hogy emiatt szakítani fog veled a párod, csak tőle hidegülsz el, akarva-akaratlanul is.
2021. máj. 2. 19:55
 13/13 anonim ***** válasza:
13%
Csald meg!
2021. jún. 22. 14:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!