Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Aki homofóbiás, azt miért...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aki homofóbiás, azt miért háborítják fel más emberek szexuális szokásai? Miért nem tök mindegy neki?

Figyelt kérdés
Nekem ez nem fér a fejembe. Neki mi hátránya származik, származhat belőle, hogy mondjuk két férfi mit csinál egymással? Azt teljesen értem, ha magától a látványtól viszolyog, én is undorodom bizonyos ételektől például. De hogy más milyen ételt eszik, abba minek beleszólni?... Valaki tud erre valami értelmes magyarázatot?

2021. aug. 18. 07:18
1 2 3 4 5
 31/50 anonim ***** válasza:
83%
Kérdező, hagyd. :D Okossal vitázni nehéz, hülyével lehetetlen. Hadd, hagy pukkadjon meg mérgében.:DD Csöpög belőle a gyűlölet, megkeseredettség.
2021. aug. 18. 16:24
 32/50 anonim ***** válasza:
100%

30-as, nem így értettem. :D

A „tradíció” alatt arra gondoltam, higy egy olyan eszme, ami nemzedékről-nemzedékre adódik át. Hírtelen nem tudtam más szóval kifejezni, talán a beidegződés is jó. Belenevelik a gyerekekbe a szülők, mert beléjük is belenevelték a szüleik.

2021. aug. 18. 18:14
 33/50 anonim ***** válasza:
7%
Mert az emberi természet az, hogy undorodnak a gusztustalan dolgoktól. Biztos van neked is olyan, ami undort vált ki belőled. (Pl. a rothadó hús szaga, vagy egy döglött állat, stb.) Na pont ezt érzik a homofóbok is, amikor meglátnak kézenfogva két fiút sétálni.
2021. aug. 18. 19:59
 34/50 anonim ***** válasza:
0%
A melegek miért heterofóbok?
2021. aug. 18. 20:00
 35/50 A kérdező kommentje:

A melegeknek semmi bajuk a heterókkal. A melegeknek max. azokkal van bajuk, akik alacsonyabb rendű embereknek tartják őket másoknál. De ezen te csodálkozol?

2021. aug. 18. 20:08
 36/50 anonim ***** válasza:
84%

Nem létezik heterofóbia. Miért akarjátok minden áron bebeszélni magatoknak, hogy el vagytok nyomva heteróként? Кurvа szánalmas.

Nincs bajunk a heterókkal, csak az egy bites homofóbokkal.

2021. aug. 18. 21:46
 37/50 anonim ***** válasza:
23%
Nekem is csak az 1 bites melegekkel van bajom, akik tangában vonaglanak az utcán. A többivel semmi bajom.
2021. aug. 18. 22:01
 38/50 anonim ***** válasza:
85%

Annyira szánalmas, hogy mindig és mindig és mindig ugynazzal a lemezzel jöttök, hogy tangában, bőrszerkóban vonaglanak a melegek.

Állítom, hogy SOHA AZ ÉLETEDBEN nem találkoztál SZEMÉLYESEN ilyennel.

Honnan gondolod, hogy ez így van? Csak mert a média ezeket mutatja, ebből van a hír és nézettség?

Csak egyszer, tényleg csak egyszer utána járnátok a dolgoknak, hogy tényleg, valóban úgy van-e valami ahogy azt állítja a média vagy bárki.

Tényleg vagytok annyira buták, hogy elhiszetek, ha valaki iskolában, tv-ben, bárhol lát és/vagy hall a homoszexualitásról, akkor azzá válik?

Tényleg ennyire szánalmasan hülyék vagytok?

Tanulsz az iskolában a terrorizmusról akkor terrorista leszel?

Tanulsz az iskolában a háborúkról akkor háborúzni fogsz?

Tanulsz a betegségekről például himlő, tumor, szívroham bármi akkor ez mind mind nálad is előfordul biztosan?

Látsz egy szuperhősös filmet, már szuperhős leszel?

És még lehetne sorolni...

Mi a francot foglalkoztok állandóan a melegekkel?

Képetekbe van tolva? Micsoda?

Ennyire nem vagytok képesek, hogy ha nem érdekel akkor nem foglalkozol vele?

Ennyi erővel ha egy hetero pár az utcán vagy buszon megpuszilják egymást akkor az is az arcunkba van tolva? Menjünk tiltakozni vagy esetleg üssük meg őket, köpjük le? Nem, ez elfogadott, normális.

Más felállásban (fiú-fiú, lány-lány) miért nem az?

Mondhatnánk például hogy jujj állandóan a képünkbe tolják a rockzenéket, pedig nem szeretem.

Ne menj koncertre, ne hallgass rádiót, ne nézz videót róla. Ennyi.

Ti szavatokkal élve "undorodok" például a fociszurkolóktól.

És? Vonulnak az utcán. És? Nem megyek oda, nem érdekel. Ha nekik úgy jó, csinálják, nem megyek oda tüntetni ellenük, nekem kárt nem okoznak.

Látja esetleg a gyerek az utcán őket így "vonaglani", attól már ő is ilyen lesz vajon? Nem hinném.

Borzalmasan ostoba felfogásúak vagytok.

Mint mindig, TISZTELET A KIVÉTELNEK.

Gyűlölködj a 4 fal közt, ugyebár..

Érdekes, a leszbikusokkal nincs ennyire problémátok. Az kevésbé gyűlölendő, undorító mi?

Pedig ugyanaz, csak lányokkal.

Furcsák vagytok.

Azt kellene megértenetek, hogy ez semmivel sem különb dolog mint például valaki kutyás, a másik macskás.

Ezért is lázadni kellene és hülyébbnél hülyébb törvényeket hozni, hogy neeem fuuj macskás, undorító, hányinger, gyerek meg ne lássa, nehogy ő is a macskát szeresse.? Jujuj

Pedig ugyanúgy arról szól, hogy mindenki más és más, nem vagyunk egyformák. Valaki ezt szereti valaki azt, nem tehet róla. De ezzel semmiféle kárt nem okoz senkinek.

A pedofíliával összemosni pedig hatalmas baromság mert semmi közük egymáshoz.

2021. aug. 18. 23:56
 39/50 A kérdező kommentje:

Pontosan így gondolom én is. De ezekre a kérdésekre sosincs épkézláb válasz. Meg van akadva a lemez.

2021. aug. 19. 07:18
 40/50 anonim ***** válasza:
92%
38. Nagyon jól megfogalmaztad a lényeget. Már csak ezt megkellene érteniük az embereknek.
2021. aug. 19. 08:57
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!