Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Aki homofóbiás, azt miért...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aki homofóbiás, azt miért háborítják fel más emberek szexuális szokásai? Miért nem tök mindegy neki?

Figyelt kérdés
Nekem ez nem fér a fejembe. Neki mi hátránya származik, származhat belőle, hogy mondjuk két férfi mit csinál egymással? Azt teljesen értem, ha magától a látványtól viszolyog, én is undorodom bizonyos ételektől például. De hogy más milyen ételt eszik, abba minek beleszólni?... Valaki tud erre valami értelmes magyarázatot?

2021. aug. 18. 07:18
1 2 3 4 5
 1/50 anonim ***** válasza:
25%
Ez nem a szexről szól csak. Hanem alapvető társadalmi, erkölcsi normákról. Vagy a gyerekvállalás kérdése pl.
2021. aug. 18. 07:20
 2/50 anonim ***** válasza:
100%
Na ez az a kérdés, amire én is kíváncsi lennék. Mégis mi a jó válasz?
2021. aug. 18. 07:27
 3/50 anonim ***** válasza:
26%

Egyrészt ahogy írtad, undorodhat és ha csak szóba kerül, már rosszul érzi magát. Pl vannak országok, ahol pókot, patkányt, kutyát, macskát esznek, a legtöbb ember ilyenkor is hangot az ellenszenvének.

Másrészt meg sokaknak nem magával a szexuális oriemtációval van baja, hanem azzal, hogy a melegek ezt hangoztatják, propagandát folytatnak, felvonulnak, stb.

2021. aug. 18. 07:28
 4/50 anonim ***** válasza:
91%
Az emberek tobbseget nem erdekli, ki mit csinal a maganeleteben, csak tudni nem akarnak rola kéretlenül
2021. aug. 18. 07:31
 5/50 -remete- ***** válasza:
79%
Szerintem csak bisszantja hogy nem az adott társadalmi normákat követi valaki. Az hogy nem szaporodik az egydolog de nehogy már boldog is legyen a masik mikor olyan szarul is érezhetné magát mint a homofób.
2021. aug. 18. 07:32
 6/50 -remete- ***** válasza:
96%
4 es igaz. Ha egy prűd társaságban elkezedm mesélni mekkort dugtamahetvégén asszonnyal mar megy a hepaj, higy kikédezte...
2021. aug. 18. 07:33
 7/50 A kérdező kommentje:

Igen, valami ilyesmiről lehet szó, azt hiszem. Ezek az illetők képtelenek megérteni, hogy a társadalom megváltozik. Hogy ma nem olyan az élet, mint 200 éve.

Azt hiszem, bőven túlidealizálnak egy olyan korba, amelyben, ha élniük kellene, ők lennének legjobban kiakadva. (Hasznos a válaszod.)

2021. aug. 18. 07:54
 8/50 A kérdező kommentje:

A "propaganda" szót szinte mindenki ismételgeti, mint valami mantrát, anélkül hogy belegondolna, igaza van-e.

A propaganda szerintem azt jelentené: legyen mindenki meleg, vagy legyenek minél többen azok!

De ilyet senki sem mond. Csak annyit: ha valamiért (senki se tudja, miért) az lettél, ne marcangold magad miatta, inkább próbálj boldogulni így.

2021. aug. 18. 07:58
 9/50 anonim ***** válasza:
14%
Miért kell folyton azt hangoztatnod, hogy te férfi léttedre a f@szt szereted?Egyáltalán nem érdekel senkit. Pont telibe vagy sz@rva, hogy te mit szeretsz, miért, és mikor.Pont azért mert magán ügy. Semmi közöm hozzá. Pacsi
2021. aug. 18. 08:23
 10/50 -remete- ***** válasza:
88%
Utsó ha heteró vagy miert telube hangoztatnod, hogy igy meg ugy szereted a pnát. Ki nem fssa le?
2021. aug. 18. 08:27
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!