Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Szokták kamuzni a szüleitek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szokták kamuzni a szüleitek rokonaitok,ismerőseiteknek,hogy heterók vagytok?

Figyelt kérdés
2021. aug. 11. 21:18
1 2 3
 21/23 Csakegysajt95 ***** válasza:
100%
Ez annyira szánalmas 😀 én hetero vagyok és egyedül vagyok... Évek óta. Nem tudom miért nem lehet ilyenkor annyit mondani, hogy nincs senkid. De amúgy semmi közük hozzá... Semmi. Én már torkig vagyok vele hogy lépten nyomon kérdezik tőlem és van e barátom, és mikor lesz, fiatal vagy. Blabla. Egyszerűen elvagyok egyedül azt annyi. Nem az ő dolguk
2021. aug. 17. 09:46
 22/23 anonim ***** válasza:
25%

"ne foglalkozzon már azzal, hogy ki mit mond a melegekre. Én is fosok rá."

Ez egy önérzetes, rendkívül kulturált senki "anonim" véleménye. Miután anonim, nem is kell foglalkozni vele. Még jó munka esetén is előfordulnak hibás "termékek"...

2021. aug. 17. 11:11
 23/23 Sághegyi Péter ***** válasza:
100%
Ennek miért kéne témának lennie a szülők és a szülők ismerősei között?
2021. aug. 17. 15:18
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!