Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szokták kamuzni a szüleitek rokonaitok,ismerőseiteknek,hogy heterók vagytok?
Anyám szokta azt mondani, hogy olyan b@lfasz,mint az öcsém, a keresztapja...
Keresztapám 50+ sose volt nős, nővel sose látták csak alkalmi kapcsolatai voltak örök életébe :D
23f
Ez valahol vicces,de egyben szomorú is.
Próbálja elviccelni a témát,közben viszont balféknek állítja be a rokonait.
És,neked ez nem esik rosszul?
Erre már én is gondoltam,hogy "addig még kimondja,addig azt hiszi valóra válhat"
Valójában itt ebben az esetben az a baj,hogy a szülőnek él egy álomkép a fejében,ami nem a valóság,és ez nem egészséges.
Egyébként az ilyen emberek jellemzően az élet többi területein sem mernek szembenézni a dolgokkal,ami nem valami jó.
Főleg,ha szülő az ember,mert a gyerek nem tanulja meg azt,hogy a problémákat meg kell oldani,a dolgokról beszélni kell,hanem befelé forduló lesz,olyan,aki homokba dugja a fejét.
15 ös vagyok.
"Egyébként az ilyen emberek jellemzően az élet többi területein sem mernek szembenézni a dolgokkal,ami nem valami jó.
Főleg,ha szülő az ember,mert a gyerek nem tanulja meg azt,hogy a problémákat meg kell oldani,a dolgokról beszélni kell,hanem befelé forduló lesz,olyan,aki homokba dugja a fejét."
Mintha a szüleimet írtad volna le, sajnos ők ilyenek, én halistennek nem vagyok ilyen és ha van valami gond akkor próbálok beszélni róla. A szüleim pedig úgy veszik ha nem beszélünk a gondokról akkor nem léteznek, és ebben a esetben az van hogy felhalmozódnak a gondok és egyszer ki fognak törni, és ebben a esetben már nem biztos hogy vissza lehet állítani a dolgokat, legalábbis ezzel a hozzászólással biztosan nem. És az már veszett ügy ha a ilyen emberek a pszichológusok segítségét is idő pocsékolásnak gondolják.
Igen,sajnos ennek jó vége soha nem lesz.
Az ilyen emberek általában egyedül is maradnak,a környezetük eltávolodik tőlük.
Kivéve,ha mondjuk hasonlóakkal találkozik:)
Na,akkor mindenben megértik egymást:D..Addig még egyik olyan dolgot mond a másiknak,amin megsértődik.
Majd pár hónap múlva úgy tesznek,mintha semmi sem történt volna,és megy tovább a barátság.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!