Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Szokták kamuzni a szüleitek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szokták kamuzni a szüleitek rokonaitok,ismerőseiteknek,hogy heterók vagytok?

Figyelt kérdés
2021. aug. 11. 21:18
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%

Anyám szokta azt mondani, hogy olyan b@lfasz,mint az öcsém, a keresztapja...

Keresztapám 50+ sose volt nős, nővel sose látták csak alkalmi kapcsolatai voltak örök életébe :D

23f

2021. aug. 12. 07:04
 12/23 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudjak a szülők rólam így legalább őszintén tudnak hazudni 😆
2021. aug. 12. 07:37
 13/23 anonim ***** válasza:
100%

Nem

Aki hazudik pokolra kerül

2021. aug. 12. 07:41
 14/23 anonim ***** válasza:
81%
Köcsög isten amúgy is kib4szott velem legalább nem fogok vele találkozni ott rohadjon meg ahol van
2021. aug. 12. 07:43
 15/23 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem 2 dolog miatt hazudnak a szüleink másokat, 1 ha nem tudják rólad hogy meleg vagy, viszont még sohasem volt barátnőd és már 18 felett vagy akkor vagy azt hiszik hogy nem találtál megfelelőt és akár kivel össze akarnak hozni, vagy az is lehet hogy már sejtik hogy meleg vagy és így akarják magukkal és másokkal elhitetni hogy heterok vagyunk. Aztán a 2 ha már tudja hogy meleg vagy és így hazudik, akkor pedig még nem fogadta el a saját gyerekét és azt hiszi hogy minden egyes alkalommal amikor kimondja azt hogy a fiának barátnője van akkor ez valóra válik. Én a első esetbe esek bele, a szüleim mindenkivel össze akarnak hozni mert fura hogy egyedül vagyok olyan korba amikor a legtöbb fiú már át eset a első barátnős témán, lehet már sejtik is rólam, ha sejtik akkor lehet azért is csinálják hogy féljek elmondani nekik, mert ha kimondom akkor már tudják hogy nem fognak tudni megváltoztatni, most még lehet át lehet engem “programozni". Eléggé szomorú mind két okk. 20/f.
2021. aug. 12. 10:28
 16/23 A kérdező kommentje:

Ez valahol vicces,de egyben szomorú is.

Próbálja elviccelni a témát,közben viszont balféknek állítja be a rokonait.

És,neked ez nem esik rosszul?

2021. aug. 12. 14:18
 17/23 A kérdező kommentje:

Erre már én is gondoltam,hogy "addig még kimondja,addig azt hiszi valóra válhat"

Valójában itt ebben az esetben az a baj,hogy a szülőnek él egy álomkép a fejében,ami nem a valóság,és ez nem egészséges.

Egyébként az ilyen emberek jellemzően az élet többi területein sem mernek szembenézni a dolgokkal,ami nem valami jó.

Főleg,ha szülő az ember,mert a gyerek nem tanulja meg azt,hogy a problémákat meg kell oldani,a dolgokról beszélni kell,hanem befelé forduló lesz,olyan,aki homokba dugja a fejét.

2021. aug. 12. 14:21
 18/23 anonim ***** válasza:
100%

15 ös vagyok.

"Egyébként az ilyen emberek jellemzően az élet többi területein sem mernek szembenézni a dolgokkal,ami nem valami jó.

Főleg,ha szülő az ember,mert a gyerek nem tanulja meg azt,hogy a problémákat meg kell oldani,a dolgokról beszélni kell,hanem befelé forduló lesz,olyan,aki homokba dugja a fejét."

Mintha a szüleimet írtad volna le, sajnos ők ilyenek, én halistennek nem vagyok ilyen és ha van valami gond akkor próbálok beszélni róla. A szüleim pedig úgy veszik ha nem beszélünk a gondokról akkor nem léteznek, és ebben a esetben az van hogy felhalmozódnak a gondok és egyszer ki fognak törni, és ebben a esetben már nem biztos hogy vissza lehet állítani a dolgokat, legalábbis ezzel a hozzászólással biztosan nem. És az már veszett ügy ha a ilyen emberek a pszichológusok segítségét is idő pocsékolásnak gondolják.

2021. aug. 12. 15:52
 19/23 A kérdező kommentje:

Igen,sajnos ennek jó vége soha nem lesz.

Az ilyen emberek általában egyedül is maradnak,a környezetük eltávolodik tőlük.

Kivéve,ha mondjuk hasonlóakkal találkozik:)

Na,akkor mindenben megértik egymást:D..Addig még egyik olyan dolgot mond a másiknak,amin megsértődik.

Majd pár hónap múlva úgy tesznek,mintha semmi sem történt volna,és megy tovább a barátság.

2021. aug. 12. 16:34
 20/23 anonim ***** válasza:
100%
ja, disznóvágáson midnig szokták kérdezni, hoygba csajokkal mizu ... erre csak annyit szoktam mondani, hogy ez egy csaj disznó volt?
2021. aug. 12. 21:58
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!