Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Szeretem a női ruhákat,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretem a női ruhákat, kifejezetten a női fehérneműket (melltartó, harisnya…). Viszont nem vagyok transznemű. Nektek ez bejön?

Figyelt kérdés
Meleg fiú vagyok, aki imádja a feminin dolgokat és ezt szeretné is megélni egy igazi domináns férfi oldalán. Nem akarok nemet váltani, egyszerűen csak tetszenek ezek a dolgok. Mit gondoltok? Nektek ez bejön? Lennétek ilyen fiúval?

tegnap 19:26
1 2
 1/11 Noren1989 ***** válasza:
19%
Akkor a dvd elődje vagy?
tegnap 19:26
 2/11 anonim ***** válasza:
58%
Harisnya, tanga szexi egy férfin is. Melltartó, magassarkú már túlzás.
tegnap 19:32
 3/11 anonim ***** válasza:
85%
Nem
tegnap 19:44
 4/11 anonim ***** válasza:
83%
Nem. Abszolút nem jönne be. Olyan érzésem lenne mintha a partner direkt azt akarná csinálni ezzel, hogy azt érezzem nem egy fiúval/férfival vagyok. Én pedig pont fiúval/férfival akarok lenni, semennyire nem jön be a nőisesség. Nem akarom, hogy bármennyire is a lányokra/nőkre emlékeztessen. Pont a lényeges dolgot rontja el ezzel.
tegnap 19:58
 5/11 anonim ***** válasza:
79%
Nem jön be. Nem lennék ilyen fiúval. A fiús, férfias srácok tetszenek, nem a nőiesek.
tegnap 20:07
 6/11 anonim ***** válasza:
75%
A biszex srácok sokan imádják a feminin nőies szőrtelen fiúkat. Én is imádom, nekem nagyon bejönne ez a stílus. Amúgy én is szeretek ilyen női cuccokban lenni.
tegnap 20:48
 7/11 anonim ***** válasza:
82%

Sose értem miért csinálják egyesek ezt. Ez a dolog megfordítva úgy nézne ki a heteróknál, hogy a lány/nő lenyírná nyírógéppel a hosszú haját, levágatná a melleit vagy egy feszítő ruhával lelapítaná, és műszakállat meg műbajuszt ragasztana az arcára. Na, vajon ez mennyire jönne be egy hetero férfinak? Gondolom semennyire. Na ugyanígy nem tetszik ez nekem, hogy egy fiú/férfi ellányosítaná önmagát, hogy ne hasonlítson fiúra/férfira mert én bizony homoszexuális vagyok.

Szerintem kérdező, neked inkább a biszexeknél kéne próbálkoznod, ahogyan az előttem lévő is mondta. Közöttük vannak olyanok akiknek ez bejön.

tegnap 20:57
 8/11 Tiboo92 ***** válasza:
75%
Nekem kifejezetten tetszik, sőt ilyen fiúval ismerkednek! Csak sajnos ritka!
tegnap 23:05
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
akkor femboyság jön be neked
ma 02:04
 10/11 A kérdező kommentje:

8-as

Itt a lehetőség 😘

Velem ismerkedhetsz😘

ma 03:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!