Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Van kifejezetten olyan oldal...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tiboo92 kérdése:

Van kifejezetten olyan oldal ahol több Femboy, sissy, TS, vagy női fehérneműt kedvelő fiúk vannak? Grind,Romeo elég keveset hoz ki nekem!

Figyelt kérdés

okt. 27. 23:23
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Smpixie
okt. 28. 00:38
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
De a nagyja öreg vagy dagi sajna.
okt. 28. 09:51
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Nem baj, adagolni lehet nekik is, max húzok gumit olyannál
okt. 28. 10:14
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Én eropolis-on ismerkedtem és volt köztük olyan is akitől ledobtam az állam. Olyan selymesbőre volt.. persze volt rossz élmény is, drogos cd srác miután leszopott megakart dugni, amit hagytam is volna neki csak nem bírta betenni. Aztán el is élvezett, azt mondjuk sajnáltam hogy nem belém mert hatalmas adag volt.

De több jó partnerem volt onnan. Még nőkkel is.

okt. 29. 05:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!