Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valami miatt bannolt a GRINDR.Most meg hiába csinálok más profilt más emaillal nem enged be!Szerintetek miért van?
Figyelt kérdés
tegnap 19:32
2/14 anonim válasza:
Ip címed lett blokkolva mert biztosan jómadár voltál
3/14 anonim válasza:
Biztos a kis répádat mutogattad kéretlenül azért. És igen az IP lett blokkolva ombre.
4/14 anonim válasza:
Ha android emulátorral nyitod meg a grindrt és nem gmail-t adsz meg regisztrációnál, más telefonszámmal, akkor legtöbbször kijátszható, utána telefonról is be tudsz lépni.
5/14 anonim válasza:
"Ha android emulátorral nyitod meg a grindrt és nem gmail-t adsz meg regisztrációnál, más telefonszámmal, akkor legtöbbször kijátszható, utána telefonról is be tudsz lépni."
Ezek szerint tényleg IP alapján blokkol. Arra viszont kíváncsi vagyok, hogy mennyien lennének képesek emulátorral bajlódni :D.
7/14 anonim válasza:
"Próbáld meg tor böngészővel."
Nem hiszem, hogy az menni fog mert csak meglévő profillal lehet belépni mind a mobilnál mind a webnél. Profilt létrehozni meg csak mobilon lehet és az övét bannolták.
8/14 anonim válasza:
Mi köze van a használt böngészőnek a profilhoz ?
Nem mindegy hogy google chrome, Edge, Firefox vagy Tor böngészőn nyitom meg a weboldalukat és lépek be a profilba ?
Nincs ilyen profilom ezért nem értem.
9/14 anonim válasza:
Nekem az is új hogy a grindrnek van weboldal verziója is, eddig abban a hitben voltam, hogy az egy mobil app
10/14 A kérdező kommentje:
Esetleg ha valaki egy e-mail címet tudna küldeni nekem, ahová írhatok felülvizsgálás ügyben ,azt megköszönném!
ma 00:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!