Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetem normális, hogy engem melegként pont nem érdekelnek a drag showk, Madonna, Taylor Swift meg hasonlók?
Persze, hogy normális.
Íme, egy újabb ékes példája annak, hogy mennyire butaságok az ilyesmi sztereotípiák. Ismerek olyan full hetero férfiakat, akik imádják pl. Taylor Swiftet, és olyan meleg férfiakat, akik nem kedvelik.
A szexuális identitás nem határozza meg, milyen lesz az ízlésünk. (Ugyanez igaz minden egyéb elfoglaltságra, mint sportok stb.)
Madonna nyolcvanas évekbeli dalai zseniálisak, szexuális orientációtól függetlenül. :)
Sokan sztereotipizálnak minket (pozitívan vagy negatívan), olykor még a melegek is így tekintenek magukra: hogyan öltözzek, hogyan viselkedjek, milyen írókat olvassak, hogyan gondolkodjak a világ dolgairól, hogy jó meleg lehessek.
Fiatalon én is beleestem ebbe a hibába. Próbáltam megkedvelni a transzvesztita showkat, miközben undorodom a női ruhába öltözött férfiaktól. Úgy éreztem, hogy nem vagyok igazi, toleráns meleg, így nem tartozom ehhez a közösséghez. Aztán idővel rájöttem, hogy meleg közösség nem létezik, mint ahogy heteró közösség sem. A szexuális orientáció kevés ahhoz, hogy összetartson embereket. De ez egy másik történet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!