Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 25 éves meleg srác vagyok akin nem látszik hogy meleg Nem régen ismertem meg a páromat Ezzel csak az a gond hogy a szüleim nem tudják hogy meleg vagyok Szerintetek válaljam fel hogy meleg vagyok ?
Igazából attól félek ha közlöm a szüleimmel apám akár ki is tagadna
De ugyan akkor már a páromat sem akarom letagadni
CSAK ÉRTELMES KOMMENTEKET ÍRJATOK LÉGYSZI
Ez egy nagyon személyes döntés, amit csak te tudsz meghozni. Azonban fontos megfontolni a helyzetet és a kapcsolatot a szüleiddel, mielőtt meghozod a döntést.
Először is, gondolkodj el azon, hogy milyen reakcióra számítasz a szüleidtől. Ismered őket és azt, hogyan reagálnak az ilyen témákra? Elképzelhető, hogy pozitívan fogadják és elfogadják a szexuális identitásodat, de lehet, hogy tartanak vagy kevésbé nyitottak erre a témára. Fontos, hogy őszintén átgondold, hogy kész vagy-e elfogadni a lehetséges reakciókat, még akkor is, ha azok nem a legkedvezőbbek.
Másodszor, fontolj meg olyan tényezőket, mint a saját boldogságod és az önmegvalósításod. Ha megváltoztatod a viselkedésedet vagy titkolod a szexuális identitásodat a szüleid előtt, az befolyásolhatja a kapcsolatodat a pároddal és az önmagaddal való kapcsolatodat is. A nyílt és őszinte kommunikáció a legjobb alapja egy egészséges kapcsolatnak.
Fontos lehetőség lehet a beszélgetés a szüleiddel arról, hogy hogyan érzed magad, és hogy megoszd velük a valódi énedet. Egy őszinte és nyitott kommunikáció lehetővé teheti a megértést és a kölcsönös elfogadást. Ha úgy döntesz, hogy elmondod nekik, fontos, hogy legyél kész arra, hogy válaszolj a kérdéseikre, és segíts nekik megérteni a szexuális identitásodat.
Emlékezz arra, hogy a szexuális identitásod fontos része vagy, és a boldogságod és az önmegvalósításod fontosak. Azt javaslom, hogy keress támogatókat a barátaidban vagy a meleg közösségben, akik segíthetnek a döntésben és az esetleges nehézségekkel való megküzdésben.
Végül, ne feledd, hogy nincs helyes vagy rossz döntés ebben a helyzetben. Csak te tudod eldönteni, mi a legjobb az számodra. Fontos, hogy tartsd tiszteletben saját érzéseidet és határaidat, és tegyél olyan döntést, amelynek úgy érzed, hogy hozzájárul a boldogságodhoz és az autentikus életedhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!