Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan fiatal kb 25 éves korig akinek ing, vagy nyakkendő fétise van?
Figyelt kérdés
19/F engem a szoros inggallér egy szorosabban behúzott nyakkendővel a mennyekbe repít :D bár a látvány is felizgat nagyon és bevadít. Ha van valakinek tapasztalata ezzel kapcsoltaban, akkor várom a válaszokat!2022. febr. 2. 12:14
1/9 anonim válasza:
Nem ismerkedem, de egyébként szerintem vannak páran. Nekem is tetszik, de maga az öltöny is. Ezek úgy is, hogy én viselem. Bár nem kifejezetten tartom ezt magamnál fétisnek, de azért tud tetszeni másokon az elegáns öltözet.
2/9 anonim válasza:
Van :D alapvetően egy szép öltöny nagyon beindít, de csak ha helyes srác viseli.
3/9 anonim válasza:
Volt, nagyon izgatott
Nagy csalódás lett belőlle, mind nagyon megjátszotta magát és csak a pénzemre hajtottak 😂
4/9 anonim válasza:
Nekem nincs ilyen fétisem, de szeretek így öltözködni. 22/f
5/9 anonim válasza:
Én pontosan ilyen vagyok.
Csak már 27 😂
6/9 anonim válasza:
Ha egy csinos sr´c szépen van felöltözve, öltönx, nyakkendö, meg tud bolondítani, hohy leépjem róla. Föleg, ha még alsónemü sincsen rajta, hát az a mennyekbe tudna repíteni.
7/9 A kérdező kommentje:
6 válaszoló
Hehe😁 igen igen az eléggé sexy tud lenni😋😋
2022. márc. 9. 04:23
8/9 anonim válasza:
Én utálok öltönyt hordani, kinézetre is semleges. Legyen meztelen inkább
9/9 anonim válasza:
Ha valakin csak nyakkendő van, az elég kívánatos... :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!