Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy összetett kérdésem van. 25 éves fiú vagyok, gyerekkorom óta magam előtt is tagadtam, de nem akarok már hazugságban élni, homoszexuális vagyok. Van egy fiú, akivel barátok vagyunk, de én beleszerettem. A többi lent.?
Meleg létemre is rosz néven venném, ha a haverom megcsókolna spontán.
Nem tudsz beszélgetni, kérdezni
Inkább.
Az a baj, ha meleg is az illető, ha tagadásban él, akkor nem fogja beismerni, bárhogy próbálkozol.
A másik dolog meg, ha meleg, nem biztos, hogy be is jössz neki.
Neked sem tetszik minden pasi csak azért mert meleg.
Azt hiszem eddig tartana a barátságunk!
Ha beszélsz róla, és talán megnyílik a másik, akkor lehet folytatása, se így valószínű örökre el fogod baltázni a dolgot!
Ha régebb óta barátok vagytok akkor valami módon már kellett volna puhatolóznod a témában vagy most előhozakodni (random csóktól csak megijed).
Hozd fel a melegség témát, pl egy ujságcikk vagy film alapján, hogy ezt és ezt olvastad, neked ez a véleményed és kiváncsi vagy az ő álláspontjára is. Lényeg, hogy ne tőle kérdezd, hogy mit gondol a témáról hanem nyilj meg te neki, hogy elfogadó vagy és ne féljen megmondani a valódi véleményét.
Aztán tervezhetsz további lépéseket.
Levente b+, csinálj már valamit!
Csókold meg, egy pápaszem hematóma max pár hétig tart, a bizonytalanság és a tehetetlenség akár egész életed végéig kísérhet/tarthat...
Próbáltad már ereől megkérdezni a "barátodat“?
Még hogy barát.
Fingod nincs mi a baráti kapcsolat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!