Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért van az hogy összetett...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az hogy összetett lábakkal kisebb a farkam?

Figyelt kérdés
Mereven 2cm-vel is kisebb akár ha zárt lábakkal ülök, ha kitárom akkor meg nagyobb. Túlsúly okozhatja?
2018. szept. 5. 17:04
 1/8 anonim ***** válasza:
Attól, hogy egy buszt távolból kisebbnek látsz, még nem lesz kisebb, max kisebbnek látod.
2018. szept. 5. 17:13
 2/8 A kérdező kommentje:
Nem, lemérve is kisebb
2018. szept. 5. 17:17
 3/8 anonim ***** válasza:
Tehát a farkad mérete annak függvényében változtatja a méretét, ahogy épp ülsz. Értelek.
2018. szept. 5. 17:42
 4/8 A kérdező kommentje:
Jó hát nem muszáj elhinni, de attól még tényleg így van.
2018. szept. 5. 17:44
 5/8 anonim ***** válasza:
Ez humor kategória...
2018. szept. 5. 17:56
 6/8 A kérdező kommentje:
Elvagy tévedve szerintem.
2018. szept. 5. 17:57
 7/8 anonim ***** válasza:
Szerintem ehhez nem kell túlsúly. Nekem is minden pózban más méretű, pedig egy gramm felesleg nincs rajtam és ez mindig is így volt. Nyilván azért, mert annak helyzete kb. fix, viszont a körülötte lévő bőr a tövénél pedig felgyűrődik, még ha nem is úgy látod. Meg nekem kb. olyan mintha vissza is tudnám húzni. Ha úgy csinálok, hogy kicsit terpeszbe a lábam és hátra fele pucsítok feszítve, akkor így a hosszából rengeteg eltűnik, de kicsit vastagabb lesz. Viszont ezzel a mozdulattal el tudom tolni az ejakulálást. Ilyen pózban ráfeszítek pár másodpercig és perceket nyerek és még a merevség is megmarad. Csak az a baj, hogy ezt szex közben nagyon ritkán lehet kivitelezni
2018. szept. 5. 18:50
 8/8 anonim ***** válasza:
Miért nem próbálsz csajozni, ne a fütyiddel játsz mindíg.
2018. szept. 6. 10:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!