Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Melegek, hogy telt a karacsony?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melegek, hogy telt a karacsony?

Figyelt kérdés
Volt aki otthon volt volt aki egyedul. Nekem bar van parom, kulon voltunk iden is amit az en parom kicsit neheztelt, bar otthon le vagyok tagadva, anyam pedig azt akarja szakitsak mar. :D

dec. 27. 09:44
 1/10 anonim ***** válasza:
76%
Nem ünnepeltem meg. Egyedül töltöttem az albérletben és a tanulással foglaltam el magam.
dec. 27. 09:56
 2/10 anonim ***** válasza:
75%

"anyam pedig azt akarja szakitsak mar."

Nem akarok rosszat mondani, de ez felháborító. Szégyelnie kéne magát. Manapság már így is nehéz párt találni, pláne melegként, erre ő annak örülne ha tönkremenne ez. Fordított esetben biztos nem örülne ő ha vele történne ez meg, de gondolom őt ez nem érdekli. Fontosabb neki a saját boldogsága.

dec. 27. 09:59
 3/10 A kérdező kommentje:
Sajna már tönkrement :D de én még foggal-körömmel ragaszkodom
dec. 27. 10:28
 4/10 anonim ***** válasza:
67%
Remélem nem anyádnak köszönhetően. Ne is hagyd, hogy tönkremenjen.
dec. 27. 10:46
 5/10 anonim ***** válasza:
92%
Átlagosan..
dec. 27. 11:15
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Otthon voltam a szüleimmel, párom szintén a szüleivel volt. Ő tegnap ment vissza BP-re én pedig ma. Nem volt rossz ez a pár nap. :)

Nem volt munka, se edzés, se étrend, se házimunka :) jó volt kicsit elengedni magam.

dec. 27. 12:26
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Magányosan,olvasással és a hobbimmal.

Aztán tegnap írt egy kedves ismeretlen itt, de persze utána eltűnt..Pedig kezdtem azt hinni,hogy karácsonyra végre megkapom a sorstól,amit hosszú évek óta szeretnék ..:/

dec. 27. 13:19
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos nem igazán jól.

Magányosan éreztem magam.

dec. 27. 14:42
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Virtuálisan küldök egy ölelést minden magányosnak ezen az oldalon 🤗🤗🤗
dec. 27. 15:49
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

Köszönjük, kedves 9-es :) Viszont, Neked is :)

Ilyen gesztusok is nagyon jól esnek, sokunknak !

# 7

dec. 27. 15:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!