Nálunk is, mint általában sok más helyen a 24.-e csak a családé volt. Párommal 24.-én dolgoztunk, miután hazaértünk feldíszítettük a fát, vacsora, ajándék bontás, beszélgetés, filmezés stb. Karácsony első napján a szüleimmel sokat készültünk 26.-ára, mert idén nálunk volt tartva a karácsonyi ebéd. Így sütöttünk főztünk, délután pedig párom családjához mentünk.
Tegnap pedig jöttek hozzánk a rokonaim, egész délután itt voltak, ettünk, ittunk, beszélgettünk és nagyokat nevettünk. Ajándékozás ezen a karácsonyon nem igazán volt, de hisz nem is kell, mert az a legfontosabb és legnagyobb ajándék, hogy itt vagyunk egymásnak. A legjobb ajándék úgy gondolom az volt mindenkinek, hogy ebben a rohanó világban végre mindenkinek volt egy kis ideje a szeretteire, tudtunk minőségi időt tölteni egymással, mert sajnos az év többi időszakában erre nem nagyon van idő.
Összeségében jól telt az idei karácsonyom, mert minden a terv szerint alakult és boldog volt mindenki. 😊
Nekem nagyon nem.
Találkoztam a párommal karácsony előtt pár nappal, azóta még azt sem írta, hogy Boldog Karácsonyt.
Úgyhogy már csak a volt párom, de piszkosul fáj. Most már nem kell, hogy keressen, ha 5 napig annyira nem tartott méltónak rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!