11/15 anonim válasza:
Alapvetően jól, köszönöm.
Akiknek nem telt jól, azokat pedig sajnálom. :-( Remélem jövőre a karácsony, vagy a következő ünnep jobban fog telni!
12/15 anonim válasza:
45 vagyok, nem emlékszem, hogy mikor telt boldogan. Babakoromban nagyobb eséllyel.
13/15 anonim válasza:
A fejemre nőttek ezek a gazdagok.
A felemberfelmajmok akik mergezik az élelmiszereket és megfertoztik az embereket mindennel. Milliardjaik vannak a hajléktalan szállok lenyúlásabol. A totok akik a hamis ítéletekkel vagyonra tették szert. A szerbia magyarok akik ukrajnabol lettek betelepitve honfoglaláskor a mai szerbia keleti felebe és Magyarországon hamis ítéletekkel ártatlanokat ítélték el csak hogy bosszantsanak titeket. A németországbol Magyarországra költözött besúgó ősmagyarok. Az idióta magyarok beengedték őket.
14/15 anonim válasza:
úgy mondanám: nyugalomban! szeretem a nyugalmat, senki nem jött hozzám, én sem mentem senkihez! ettem ittam, néztem a tévét, neteztem, semmi, és senki nem hiányzott! ez boldogság?
15/15 anonim válasza:
Mindenhol csak a siránkozás...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!