Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Szokták kamuzni a szüleitek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szokták kamuzni a szüleitek rokonaitok,ismerőseiteknek,hogy heterók vagytok?

Figyelt kérdés
2021. aug. 11. 21:18
1 2 3
 1/23 A kérdező kommentje:

Pl apád/anyád összefut a városban egy rég nem látott ismerőssel,rokonnal,és megkérdezi,hogy mi van a gyerekekkel,akkor azt kamuzza,hogy van barátnőd.

Vagy munkahelyükön,kollégáknak,amikor felmerül a kérdés,hogy kinek a gyerekének van párja,gyereke,stb.

2021. aug. 11. 21:19
 2/23 anonim ***** válasza:
100%
Persze, rendszeresen.
2021. aug. 11. 21:20
 3/23 A kérdező kommentje:

És,szerintetek miért teszik ezt?

Inkább nekik kellemetlen a téma,így ezzel inkább elhárítják?

Vagy nem akarják elfogadni a tényt?

Vagy szégyellik,hogy nem olyan a gyerekük,mint a többség?

De akkor miért nem mondják azt,hogy szingli?

2021. aug. 11. 21:22
 4/23 A kérdező kommentje:

De ez olyan kellemetlen,mert ha valaki például megtudja,hogy valóban meleg vagy,akkor azt hiheti,hogy van egy kamubarátnőd.

És ez annyira cink.

2021. aug. 11. 21:23
 5/23 anonim ***** válasza:
73%
Nem kamuzzák mert a szülők is úgy tudják hogy hetero vagyok
2021. aug. 11. 21:48
 6/23 anonim ***** válasza:
100%
Fogalmam sincs egyébként, de biztos kínos nekik. Gondolom kerülik a témát, vagy kamuznak. Egyébként én azt vettem észre pl anyámon, hogy jobban megviseli, mint engem. Mármint én már sz*rok rég az egészre, de így nem értem. :D Mindig rá szoktam szólni, hogy ne foglalkozzon már azzal, hogy ki mit mond a melegekre. Én is fosok rá.
2021. aug. 11. 22:12
 7/23 anonim ***** válasza:
100%

Kedves Kérdező, én még soha nem hallottam ilyet. Veled volt már ilyen?

Amúgy ha a szülő kamuzni akar, mondhatná azt is, hogy szingli a gyereke, vagy hogy nem tud róla, van-e valakije.

2021. aug. 11. 23:02
 8/23 A kérdező kommentje:

Igen,többször történt már ilyesmi.

Legutóbb úgy tudtam meg,hogy egy közös ismerősünkkel találkozott,és ő rám írt,hogy mi újság velem,mert rég nem látott,nem is tudtam,hogy biszex lettem.

Ugye ő tudta,hogy meleg vagyok,és ezért arra gondolt,hogy biztosan kamu barátnőt tartok.

De nem kérdeztem meg,hogy ezt miért csinálja.

Mikor egyetemista voltam,akkor egy lánnyal laktam albérletben,és akkor is a munkatársainak úgy mesélte,mintha a barátnőm lett volna.Pedig csak osztálytársam volt a gimiben a lány.

2021. aug. 11. 23:17
 9/23 anonim ***** válasza:
100%
Aha szoktam. De nem nagyon kérdeznek azért úgy rá.
2021. aug. 11. 23:28
 10/23 anonim ***** válasza:
100%
És megkérdezted a szüleidet, hogy miért csinálták? Miért nem mondják azt, hogy szingli vagy?
2021. aug. 12. 00:12
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!