Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szokták kamuzni a szüleitek rokonaitok,ismerőseiteknek,hogy heterók vagytok?
Pl apád/anyád összefut a városban egy rég nem látott ismerőssel,rokonnal,és megkérdezi,hogy mi van a gyerekekkel,akkor azt kamuzza,hogy van barátnőd.
Vagy munkahelyükön,kollégáknak,amikor felmerül a kérdés,hogy kinek a gyerekének van párja,gyereke,stb.
És,szerintetek miért teszik ezt?
Inkább nekik kellemetlen a téma,így ezzel inkább elhárítják?
Vagy nem akarják elfogadni a tényt?
Vagy szégyellik,hogy nem olyan a gyerekük,mint a többség?
De akkor miért nem mondják azt,hogy szingli?
De ez olyan kellemetlen,mert ha valaki például megtudja,hogy valóban meleg vagy,akkor azt hiheti,hogy van egy kamubarátnőd.
És ez annyira cink.
Kedves Kérdező, én még soha nem hallottam ilyet. Veled volt már ilyen?
Amúgy ha a szülő kamuzni akar, mondhatná azt is, hogy szingli a gyereke, vagy hogy nem tud róla, van-e valakije.
Igen,többször történt már ilyesmi.
Legutóbb úgy tudtam meg,hogy egy közös ismerősünkkel találkozott,és ő rám írt,hogy mi újság velem,mert rég nem látott,nem is tudtam,hogy biszex lettem.
Ugye ő tudta,hogy meleg vagyok,és ezért arra gondolt,hogy biztosan kamu barátnőt tartok.
De nem kérdeztem meg,hogy ezt miért csinálja.
Mikor egyetemista voltam,akkor egy lánnyal laktam albérletben,és akkor is a munkatársainak úgy mesélte,mintha a barátnőm lett volna.Pedig csak osztálytársam volt a gimiben a lány.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!