Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Melegek miért válogatnak ennyire?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melegek miért válogatnak ennyire?

Figyelt kérdés

Akkora elvárások vannak társkeresőn, hogy érthetetlen.

Mindenki magánál jobbat keres.

Én egy átlagos testű, arcra helyesnek mondott srác vagyok, de mikor ráírok egy szerintem velem kb egy szinten lévőre, akkor ki van írva hogy látta, de meg vissza se köszön. Vagy ha mégis, akkor azonnal intim kepet kér, vagy eltűnik.

Normálisak mar nem is leteznek?

2021. jún. 27. 14:21
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
86%
Az az utolsó kép nagyon jó 😁
2021. jún. 27. 23:57
 22/24 anonim ***** válasza:
91%
Az a gond, hogy a legtöbben titkolnák, ami érthető is, így eleve egy hatalmas része a meleg fiúknak láthatalan, sokan nem is regisztrálnak ilyenekre,mert úgy vannak vele, hogy felesleges. Élőben meg megint csak nehéz mert nem tudhatod, ki az,akinél lehetne próbálkozni.
2021. jún. 28. 10:39
 23/24 anonim ***** válasza:
100%
A romeo tényleg amióta "megujult annyira fos lett..'percet nem ér meg.
2021. jún. 29. 11:30
 24/24 anonim ***** válasza:
100%

Én is ezt tapasztalom. Macisabb típusú, szőrős fiú vagyok viszont megdöbbentem tapasztalom, hogy hozzám hasonló adottságú srácok teljesen irreális, megalapozatlan elvárásokkal rendelkeznek, hogy neki izmosabb srácok kellenek, miközben totál esélytelen erre és ő külsőben totál nem olyan. Én eleve nem írok rá kocakahasú srácokra.

Másik kedvencem mikor megkapom hogy "nőies" vagyok egy full feminim, amúgy helyes sráctól. :D

2021. jún. 29. 18:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!