Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » A melegek most válogatnak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A melegek most válogatnak vagy igénytelenek?

Figyelt kérdés

https://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__homoszexualitas_..

Teljesen átlagos otthonülős láb, semmi extra, a lábujjakat is furcsán tartja.

Az utcán minden második férfinek ilyen a lába vagy jobb.

Erre ilyen hozzászólások jöttek hogy "álmaim lába" meg "egyszerűen tökéletes".

Most egyszer az olvasom hogy a melegek nagyon válogatósak, most meg már az átlagos is tökéletes nekik? :D

2020. dec. 27. 12:28
 1/9 anonim ***** válasza:
84%

Kérdező, kíváncsiságból, neked milyen a fullextrás láb? :D

Én a hétköznapi vágású srácokat szeretem, nem kell szteroidosra edzett láb vagy hasonló. Nekem kifejezetten az ilyen az esetem és egyszerűen imádom.

2020. dec. 27. 12:34
 2/9 A kérdező kommentje:

Lehetne szőrösebb, de pl. ilyen:

[link]

2020. dec. 27. 12:56
 3/9 anonim ***** válasza:
81%
Mit érdekel ez téged, nem értem. :D Mi ebben az igénytelen? Nem mindegy neked, hogy kinek mi tetszik. Ízlések és pofonok. Biztos a te lábad is valakinek tetszik, valakinek nem. Nekem pl, ha nem szőrös a láb, lehet akármilyen izmos, nemfog tetszeni. Ez a láb egyébként is izmos, belső combrész. Egyébként is simán lehet fejleszteni, ha nagyon akarja valaki. Ha meg nem, akkor nem. Magadnak akarj megfelelni, ne másoknak. A lényeg, hogy neked tetszen a sajátod. A lábujjak az bokasüllyedés miatt ilyen, de azt lehet kezelni. Másrészre esik a terhelés a lábon, ezért lesz ilyen. De ez még nagyon kezdeti. Simán lehet korrigálni. Egyébként is nagyon gyakori a bokasüllyedés az embereknél.
2020. dec. 27. 12:58
 4/9 anonim ***** válasza:
78%
Na látod kérdező, nekem pl ez nem tetszik, amit küldtél. Ez van. Mindenkinek más az ízlése. Nekem ronda, hogy ennyire kiáll a külső combizom. Nem szimmetrikus a belső combizommal. De valakinek meg ez tetszik.
2020. dec. 27. 13:22
 5/9 anonim ***** válasza:
81%
Hát nem éppen válogatás, de nekem sem jön be az ilyen. Bocs.
2020. dec. 27. 13:51
 6/9 anonim ***** válasza:
90%
Amúgy nem értem ezt a lepontozást sem. Te leírtad a véleményed a kérdésben és egyértelműen lejön, hogy frusztrált vagy. Egy felnőtt ember, aki fejben is felnőtt, nem fog ilyen hülyeséggel foglalkozni. Azért írtad ki a kérdést, mert másnak akarsz megfelelni és nem érted, hogy másoknak miért nem ugyanaz az ízlése/véleménye, mint a tied. Színes az ember. Ezt pont a homiknak kell elmagyarázni? :D Én is leirtam a sajátom, de ez csak az én véleményem. Attól még másnak tetszhet az is, amit te küldtél. 8 milliárd ember van. Mindenkinek más-más ízlése van. Neked olyan tetszik, másnak meg más. Ez van. :D Lépj túl rajta.
2020. dec. 27. 14:04
 7/9 anonim ***** válasza:
85%

Egyetértek a #4-el.

#1.

2020. dec. 27. 14:26
 8/9 anonim ***** válasza:
69%

Nekem a kérdésben szereplő láb sokkal jobban bejön, mint ez az izmos szőrtelen.

Az előbbi sokkal természetesebb, nem szeretem azt sem ha valaki annyira csupasz, mint egy meztelencsiga.

Mindenkinek más jön be, nekem nem jönnek be a lányos nyunyók, sem a tini fiúk, és inkább az apatípusokra bukom, ennek ellenére mégis sokan odavannak azokért ami nekem nem jön be.

Valaki az öklözésért van oda, valaki a pisiszexért, valaki a bdsm-ért, valaki poppers rajongó, és még sorolhatnám.

Mindenki más, nem kell mindenkinek megfelelni.

A heteroknál sem jön be mindenki mindenkinek, csak azért mert heterok.

2020. dec. 27. 17:52
 9/9 anonim ***** válasza:
A 15-ből mindössze két ember reagált túlzó módon. Konkrétan a válaszok harmada az volt, hogy nem tetszik nekik, 2 kivétellel a maradék pedig teljezen normálisan írta, hogy igen, tetszik nekik. Full átlagos lábakról beszélünk, full átlagosak voltak a kommentek is.
2020. dec. 28. 05:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!