Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titeket is zavar ha valakinek extrém szájszaga van?
A tegnap találkoztam egy amúgy helyes, 22 éves sráccal, beszélgettünk egymással szemben egy padon, köztünk volt kb. 1 méter távolság és még úgy is csavarta le az orrom az elviselhetetlen bűz.
Kimerítő, hogy sok embernek annyira nincs igénye hogy ha nem is mos rendesen fogat legalább időnként leszedesse a fogköveit. Hiába jár drága, menő cuccokban, nike cipő stb, ha büdösebb a szája mint egy wc.
Azt is elfogadom ha sárgák valakinek a fogai, de az ő érdeke is hogy egészséges legyen a szája, ha folyton be van gyulladva a fogínye hatványozottan könnyebben kap el bármilyen fertőzést/adhat át. Arról nem is beszélve, hogy munkahelyen is kellemetlen ha nem lehet valakinek a közelébe menni.
#2,
A "nem tehet róla" számomra olyan mint amikor valaki azért nem vigyáz az alakjára mert ő genetikailag kövér.
Mellesleg meg lehet különböztetni a refluxot és a szájgyulladás szagot, de ha az előbbiről lenne is szó akkor kezeltetni kell, nem beletörődni hogy büdös és kész.
Egyik barátomnak úgymond semmi baja, ápolt stb.
De amint nem eszik valamit 3-4 óránként, vagy nem rágózik kellemetlen a lehelete.
Szólok neki, bedob egy cukrot valamit
Fontos a fogmosás.
Ha valaki dohányzik, kávézik akkor meg pláne.
De lehet venni kis üveges szájvizet is, ha utazol randi előtt azért öblögethetsz is vele, + mentolos rágó vagy pár tic-tac is sokat segít.
Ha én randizni megyek előtte lezuhanyozom, még akkor is ha nemsokkal előtte már zuhanyoztam, sőt olyan is előfordult már, hogy randi előtt zuhany, majd felmentem a pasi lakására ott is közösen letusoltunk előtte és utána is.
A higiéniára nagyon érzékeny vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!