Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Miért igénytelen a melegek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért igénytelen a melegek nagy része?

Figyelt kérdés

Miközben az utcán hemzsegnek a "jócsávók".

Meleg társkeresőkön ehhez képest vadászni kell azokat akik legalább átlagosak. És imádkozni hogy az az egy-két srác ne legyen "420 friendly" vagy extra fétises vagy ne érezd hogy te vagy a 329. és csak dugni akar de azt mindenáron. Jah meg a kamusok :D

2020. júl. 19. 15:31
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
73%
Az a 420 az mi?
2020. júl. 19. 15:33
 2/14 anonim ***** válasza:
85%
Mitől igénytelen a szemedben valaki?
2020. júl. 19. 15:37
 3/14 anonim ***** válasza:
88%
Szerintem te vmi olyan társkeresőn jársz... A rómeó nagyrésze normális. Sok kép nélküliről meg ugye nem lehet nyilatkozni. Megnéznélek azért téged is szívesen, mert lehet te is pont olyan vagy mint akiket fikázol. Szerintem normális srácok vannak mindenhol és vannak igénytelen srácok is. Az utcán is.... Szóval erősen úgy érzem, hogy el van ez túlozva.
2020. júl. 19. 15:46
 4/14 anonim ***** válasza:
91%
Lehet hogy az utcán lévő "jócsávóknak" nincs a homlokára írva az a sok titok vagy negatívum, ami után mindez kiderülne róluk is. :)
2020. júl. 19. 15:47
 5/14 anonim ***** válasza:
97%

Az igazán fullos csávók jellemzően nem szorulnak rá a társkeresőkre, mert alapból nyáladzanak rájuk a közösségi médiákon keresztül privát üzenetekben. Ennek ellenére akadnak helyes férfiak társkeresőkön is bőven.

1. válaszolónak:

A 420 a marihuánát szimbolizálja.

2020. júl. 19. 15:54
 6/14 anonim ***** válasza:
97%

"És imádkozni hogy az az egy-két srác ne legyen "420 friendly" vagy extra fétises vagy ne érezd hogy te vagy a 329. és csak dugni akar de azt mindenáron"

Mert az utcán sétáló helyes csávókra ezek közül egyik se lehet igaz természetesen.

2020. júl. 19. 15:56
 7/14 anonim ***** válasza:
83%
Köszönöm 5 ős
2020. júl. 19. 15:58
 8/14 anonim ***** válasza:
91%
Én a “legalább átlagos” kategóriába tartoztam, tartozók. Valóban kevés velem egy szinten levő sráccal ismerkedtem meg, mondjuk ez valószínűleg annak is betudható, hogy vidéki nagyvárosban vagyok. Sok volt a korhatárt figyelembe nem vevő, legfőképpen 50+-os “apuka”, emellett pedig azok száma sem elenyésző volt, akik képet kunyeráltak, azt sem tudták, hogy mit kezdjenek magukkal, mit akarnak stb.. Szóval bőven megértem a kedves kérdező fenntartásait és véleményét, de az is igaz, hogy ezt a dolgot nem nevezném igénytelenségnek. Sokkal inkább ez egyfajta társkeresői probléma.
2020. júl. 19. 16:23
 9/14 anonim ***** válasza:
80%
Épp hogy a melegek adnak magukra.Hol élsz te?
2020. júl. 19. 21:21
 10/14 anonim ***** válasza:
93%
Én is ezt látom. Utcán vannak mindig helyes fiúk is, persze, a járókelők többsége ott se az, de interneten valahogy mindig csak olyan figurák vannak, és pláne olyanok találnak meg, hogy juj!
2020. júl. 20. 01:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!