Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a nők szerint minden férfi egyforma, Akkor minek válogatnak annyit?
Nem igaz, hogy a nők értik a nőket én sem mindig tudom felfogni, hogy mit miért teszünk :D Ez egy általánosítás, ahogy most te is ezt teszed. Téged is felbosszant, hogy néhány nő így gondolkodik és egy kalap alá veszi a pasikat, ugyan úgy a nőket is hergeli, ha ez megtörténik velük. Én például biztos vagyok benne, hogy a férfiakban csak egy közös jellemző van és az az xy kromoszóma :D
25/N
Szerinted azoknak az embereknek, akiktől olyat hallasz, hogy "minden férfi egyforma" / "minden nő egyforma", hány %-a gondolja komolyan, és hány mond ilyet szimplán poénból?
Hány olyan nő/férfi van az ismerőseid között, akitől valaha ilyen kijelentést hallottál, úgy, hogy a te meggyőződésed szerint komolyan is gondolja? :-)
#5 egyet sem, persze,
És gondolom sejted, hogy a kérdés nem véresen komoly...
Csak nem akartam olyan kérdést feltenni, hogy:
- "lányok, szeretitek lenyelni a spermát"
-" szeretitek e ha mellbedugnak"
Nnnnnnaaaa :)
Hát ezért kérdeztem ezt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!