Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Swinger klubokban tényleg minden nő találhat pasit szexre ott vagy azért ott is válogatnak?
Nekem speciel bejönnek a telt nők.
30/F
Vannak férfiak, akik majd megvesznek a dundi lányokért. Vannak duci tarskeresők is.
Én is szeretem a husis lányokak.
38/F
Persze ott nőként simán lesz csomó pasi aki aki rádvetné magát;)
Viszont szerintem simán tudsz hagyományos módokon is ismerkedni. Pl társkeresőre is kitehetsz olyan képet amin kb látszódik milyen alkat vagy és legalább ha így kezdeményez valaki nálad, arról biztosan tudod hpgy neki bejön azalakod:) meg szerintem személyesen se a kilókat számolgatják a pasik, ha egy teltebb nőnek van egy jó magabiztos kisugárzása arra vevőek a pasik (van sok olyan pasi akinek nincs kifejezett zsánere, több alkatú kinézetű nőt is vonzónak találnak)
Az a 'baj' valószínűleg, ami az írásodból is látszik, hpgy nem magyon van önbizalmad, ez pedig szinte mindenkit akaratlanul is eltaszít. Ha elfogadod magad, jönni fognak a pasik is;)
N
A 4 és a 9 egyszerűen mindent elmondott. Swingerben simán találsz magadnak pasit. Lehet h tényleg nem az isteni adonoazt fogod nevinní magaddal, de egy normális kategóriát teljesen akár mikor találsz. De akár az adonisz is könnyen osszejohet. Adoniszra is nagyobb az esély egy ilyen klubban.
Ami a randizast illeti, szerintem is epp h fel kéne magad vállalni a képen. Olyat feltenni, amin látszik a valóság. Ugy mindenki tudja mibe megy bele és el tudja dönteni akar e. Ugy is biztos lesz olyan, akinek bejosz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!