Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Swinger klubokban tényleg minden nő találhat pasit szexre ott vagy azért ott is válogatnak?
Nem tudom el képzelni, hogy egy teltebb nő, csak swingerben tud reszelni.
Szerintem itt is, meg bárhol tudsz, és ennek azaz egyszerű oka, hogy nő vagy.
Csak a mércét lehet nem kell olyan magasra tenni, de szerintem neked is bárhol sikerülhet.
F
Köszönöm szépen a biztató válaszokat! :)
Nem szerettem neten ismerkedni. Általában a kép nyilván olyan ami sokkal jobb mint ahogy normál esetben kinézek. De a legnagyobb gondom az volt h özönlöttek a levelek és nálam sokkal idősebb apám, nagyapám korabeliek írkálgattak undorító dolgokat is. Van aki emiatt facebookon megtalált és ott kezdett zaklatni. Tehát nem szeretnék neten ismerkedni szexuális célal. Már csak azért se mert lehet dumálok valakivel aki jól néz ki élőben meg nulla vonzalom hagyjam ott h bocsi de nem jössz be vagy szánalom szexeljek? Vagy ugyanez fordítva értitek. Ha meg élőben ott vagyok nincsenek kellemetlen meglepetések. Ott vagy igent mondok vagy nem. Nekem ezt mondták legalábbis h ott tiszteletben tartják ezeket. Igen az önbizalmam nincs a toppon tekintve h nincs esélyem se kovid alatt fogyni úgy ahogy javasolta az orvos még ősszel.
Szerintem nincs azzal semmi gáz, ha jelen pillanatban, neten ismerkedsz, persze normális emberekkel.
Nyilván a képcsere meg kell, ha szexuális kapcsolatot keresel.
Nincs azzal gond, ha ki szűrő a bunkó állatokat.
Jobb mint várni hónapokat mire kinyitnak a bárok.
De csak egy gondolat volt részemről, nyilván neked kell tudni... 🤷♂️
11-es voltam
"hagyjam ott h bocsi de nem jössz be vagy szánalom szexeljek"
Igen, ez a szokás, persze udvariasan, megköszönöd a találkozót és többet nem találkoztok, nem kell ott helyben döntened a szexről.
Egyébként barátnőnek is jó lenne nekem egy duci lány, ha több lenne az önbizalma, nem ilyen visszahúzodó, meg se szólaló típus. Legyen egyénisége.
én szívesen találkoznék veled egy swingerklubban
csak az még nem lesz egy darabig
30F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!