Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Melegek miért válogatnak ennyire?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melegek miért válogatnak ennyire?

Figyelt kérdés

Akkora elvárások vannak társkeresőn, hogy érthetetlen.

Mindenki magánál jobbat keres.

Én egy átlagos testű, arcra helyesnek mondott srác vagyok, de mikor ráírok egy szerintem velem kb egy szinten lévőre, akkor ki van írva hogy látta, de meg vissza se köszön. Vagy ha mégis, akkor azonnal intim kepet kér, vagy eltűnik.

Normálisak mar nem is leteznek?

2021. jún. 27. 14:21
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
85%
Lécci segítsetek: nagyon magas elvárású vagyok, ha arcformára az olyan srácok tetszenek csak, mint pl. 0:09-nél a szőkésbarna hajú (a narancspiros mellényes mellett ül): https://www.youtube.com/watch?v=7L3ShIqonmQ Testalkatra is pont jó lenne az én gusztusomnak.
2021. jún. 27. 16:31
 12/24 anonim ***** válasza:
85%
Ja és 0:04-nél az első sorban balról a második (a szőkés hajú): https://www.youtube.com/watch?v=7L3ShIqonmQ
2021. jún. 27. 16:32
 13/24 anonim ***** válasza:
100%
Ha visszaírnak neked az ilyen srácok akkor nem :D De nem biztos, hogy könnyen találsz ilyen srácot.
2021. jún. 27. 16:56
 14/24 anonim ***** válasza:
90%
13: az a helyzet, hogy nemigen szoktam látni ilyen srácokat a partnerkeresőkön...
2021. jún. 27. 17:00
 15/24 anonim ***** válasza:
100%
Gondolj bele, hány ilyen srácot látsz az utcán általában. Most oszd el őket tízzel. Mínusz azok, akiknek bejössz. Hát ez van. :/
2021. jún. 27. 17:08
 16/24 anonim ***** válasza:
67%
Ez a srác nekem külsőre nagyon bejön: [link] Nagyon igényes vagyok? :P
2021. jún. 27. 17:34
 17/24 anonim ***** válasza:
97%
Kezdjetek el ismerkedni és akkor tudni fogjátok mi az értéketek a piacon, és hogy milyen alapotok van a tárgyalásra. Lehet lepontozni, de ez a szarság is csak úgy működik, mint egy üzleti tranzakció.
2021. jún. 27. 17:44
 18/24 anonim ***** válasza:
94%

Én is kezdem feladni már ezt a társkeresős párkeresést... :/

Egyszerűen akik bejönnek, azok nem mutatnak felém 0 érdeklődést sem, és akkor ilyenkor gondolkozik el az ember, hogy most ennyire ronda vagy mi van? És valahogy meg akik nekem nem jönnek be annyira, azok meg értem vannak oda... Próbálnám én lejjebb tenni a lécet, de én olyannal nem szeretnék kapcsolatot, aki iránt semmi vonzalmat sem érzek.

És az a legnagyobb baj, hogy más módszer nincs is igazán így, hogy egy kis faluban élek a szüleimmel.

2021. jún. 27. 19:44
 19/24 A kérdező kommentje:
Fúú, igen az ilyenek mint amit a videóban likeltél meg a kepen is nagyon ritka. Ezek max 20-22, éves korig, vékony, szálkás, szőrtelen, világos hajúak. Tarskeresőn 10ből 1 ha így néz ki, a maradék 9 meg belehal a magányba...
2021. jún. 27. 20:29
 20/24 anonim ***** válasza:
100%
Ez nem a társkeresésről szól, hanem hogy de összenyálaznám a másikat. Aki nem néz ki elég jól, de ilyen srácra vágyik, az menjen hivatásoshoz.
2021. jún. 27. 21:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!