Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melegek miért válogatnak ennyire?
Akkora elvárások vannak társkeresőn, hogy érthetetlen.
Mindenki magánál jobbat keres.
Én egy átlagos testű, arcra helyesnek mondott srác vagyok, de mikor ráírok egy szerintem velem kb egy szinten lévőre, akkor ki van írva hogy látta, de meg vissza se köszön. Vagy ha mégis, akkor azonnal intim kepet kér, vagy eltűnik.
Normálisak mar nem is leteznek?
Igen, romeo.
A legszarabb oldal. Nem is értem miert vannak fenn, ha semmit se akarnak. És dikert nem a kockahasúakra írtam rá, hanem tök atlagosakra...
Sajnos a tarskeresők nagy részén úgy érzem mintha egy húsboltban lennék. Kedves kérdező, én ugy látom sokszor a helyzetet hogy az emberek totálisan irreleváns feltételeket állítanak a jövendőbeli "Nagy Ő" irányába. Pl: legyen izmos, vicces, nevettesen meg, nézzen ki jól, legyen jó stílusa, tudjon kommunikálni, akár még az is hogy milyen munkakörben dolgozzon. Szeintem ép ésszel és logikával felfogható hogy ezek egyszerre nem léteznek. A valóságban en ugy gondolom nincs ez a fajta maszkulin és macsó Mr. Big (Szex és New York). De nen is kell. Nekem is kellett egy kis idő mire rajottem (20 vagyok) hogy ilyen feltételeket bem szabad magad felé felallitani. Ezzel tulajdonképpen csak a saját boldogsagodat dobod ki a kukába. Na ez az amire szerintem sokaknak a tarskeresőkon rá kellene jonnuk. Persze nézzen ki valahogy, ez tény. Tehát az alapvető higiéniai meg esztétikai elvarasok legyenek meg, de ezzel nincs is baj. Ezt elvarhatja mindneki a másiktól.
A következő probléma szeintem hogy az emberek szeretnének hencegni azzal h nekik kijuk van, hogy néz ki. Ez a fennhordom az orrom stílus amugy is megyfigyelheto szeintem az élet mas területén is (nekem ilyen autóm van, ilyen házam, ilyen olyan dolgom, itt szintén sosem a közlésel van a baj, hanem a módjával, na az az ami igazán nem mindegy).
Végül, tudom hogy sokan csak képet kérnék 1 éjszakás kaland stb. Sajnos ez a tarskeresők velejaroja. Az igyen grindr meg Romeot szeintem töröld azonnal, semmi értelme, undorító ami neha ott van. En Tinderen találtam mar nagyon értelmes embert is, ne add fel. Néha ha mar eleged van szeintem offold vagy rakd magad lathatatlanba. Hidd el jót fog tenni. És de, léteznek normálisak. Ezt állítom, mar találkoztam velük. 😀
Régebben sokkal jobb volt a romeo is, amíg lehetett értelmesen keresni. Amióta ez a lebutított mobilverzió az alap.
Ezek az appok pont azoknak jó akiknek nem igazán kell, a pár helyes válogat a többi között. A többi meg csorgatja a nyálát a pár helyesre.
melegrandi, twoo is ilyen helyek. a badoo, hornet-et nem tudom,
gyakori meg hát felejtős
Akik képet kérnek csak képgyüjtögető.
Ne foglalkozz velük minden rendben lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!