Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Mivel kezdjek bele ha hazudtam?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mivel kezdjek bele ha hazudtam?

Figyelt kérdés

El kezdtem egy sráccal írni és az írásomból észre vette amiért töröm a magyar nyelvet vagyis nem írok teljesen jól. Én azt mondtam neki hogy csak félig vagyok román félig magyar. Az igazság hogy anyukám és apukám is román. Így én is. Viszont vannak magyar barátaim és magyar rokonaim és megtanultam a nyelvet. Nem tudom hogy mondjam el ezt neki miután hazudtam? Sokat írunk és benne lenne a randiban is. Nem akarom elveszíteni.

24f

2021. ápr. 23. 18:12
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
7%
Ha vannak magyar rokonaid, akkor hogy hogy mind a kettő szülőd román? Akkor valahol te elrománosodott magyar vagy nem? Tehát nem igaz, hogy teljesen román vagy. Ez még akkor se lenne igaz, ha nem tudnál magyarul.
2021. ápr. 24. 08:08
 22/25 anonim ***** válasza:
89%

Gondoltam az lmbt emberek között nem merül fel a nacionalizmus gondolata sem... De látom tévedtem.

Amúgy arra a lehetőségre senki nem gondol, hogy (és ez csak egy feltételezés), hogy mondjuk valamelyik felmenőjének a testvére házasodott meg egy magyar anyanyelvű személlyel, és akkor így lehetnek magyar rokonai? Mert ha magyar házasodhat román családba, ugyan ez a lehetőség fordítva is fennáll.

De amúgy szerintem nekünk semmi jogunk ahhoz, hogy megmondjuk, hogy ő minek gondolja magát! Hallottam olyan személyről, aki egy szót nem tudott magyarul, mégis azt mondta, hogy ő magyar. Van olyan osztálytársam is aki 25% magyarnak vallja magát, de nem tudja a nyelvet, mivel a nagyapja nem tanította meg az apjának, és így ő sem tudta átadni a gyerekeinek.

Amúgy meg nem hiszem, hogy Erdélyben olyan gyakori lenne a szín román/magyar/szász/szerb/stb család, mivel az évszázadok folyamán ezek a népek keveredtek egymással.

Úgy gondolom, hogy egy embernek a származása messze nem olyan fontos, mint maga a személy. Az, hogy valaki magyar vagy román, lehet ugyan annyira szimpatikus, de ugyan annyira seggfej ember is.

10-es voltam

2021. ápr. 24. 10:57
 23/25 anonim ***** válasza:
100%

Attol hogy Marosvásárhelyen született, lakik még lehet román. Mondjuk Bukarestből költöztek oda.

De ez ott nehéz dolog. Van az állampolgárság,az identitás,önmagunk meghatározasa,őseink hova tartozása,stb.

Nekem volt romániai magyar barátnőm. Ő székelynek érezte magát. Nem magyarnak,rom.aimagyarnak,és végképp nem románnak.

2021. ápr. 24. 11:00
 24/25 A kérdező kommentje:
Az én Bátyámnak a felesége magyar így egy család.
2021. ápr. 24. 11:02
 25/25 A kérdező kommentje:
Erdélyi a felesége
2021. ápr. 24. 11:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!