Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
3 évig azt hazudta, hogy csak. Ti erről mig gondoltok? 27F
A barátom a lakádunkon csapott szülinapi bulit. Pár közös barátunk és a haverjai voltak jelen. Mindenki megajándékozta a páromat, elhalmozták szeretettel, figyelemmel. Jól telt az egész este aztán tortázás után a nappaliban körbe ültünk beszélgettünk,iszogattunk. És a párom egyik haverja elszólta magát. Kiderült,hogy a barátom exe is jelen van a kö***g amúgy pont a párom mellett ücsörgött. A másik oldalán meg én. Ráadásul a csókát nekem úgy mutatta be évekkel ezelőtt,hogy a "haverom" azt nem rakta hozzà,hogy ő az exem. Az első nagy szerelmes akivel kapcsolatban volt 2 évig. Hát mit ne mondjak kicsit kellemetlen volt,hogy ott derült ez ki, és mindenki ku**olt. Csak én nem tudtam az egészről. Miután elment a bagázs beszéltem a párommal, nem akartam letámadni, csak rosszul esett,hogy nem mondta ő az exe..az EXE!! Akit nem először látok, és amikor megy a haverjaival ő is ott van..még közös képet is rakott fel vele facebookra amin pecáznak. De nem csak vele van képe a többi haverjával is. Ami nem baj, na de ez a fickó..sose zavart,ha a megölelik a páromat, vagy ilyesmi. Főleg úgy hogy azt hittem mindenki hetero a csapatban csak a párom és én nem. De az ex is meleg. És kitekertem volna a nyakát amikor lekezeltek, megölelték egymást. Már vagy 1000x elképzeltem ahogy d**nak, csókoloztak. Annyi mindent mesélt a barátom az exéről, hogy mennyire szerette, milyen jól kijöttek, és most nem megyek bele részletekbe. De szörnyen dühös vagyok még mindig. Nem csak ezért, de ennek tetejébe a barátom volt felháborodva. Neki nem áll szándékaban magyaràzkódni, csak egy barát, hagyjam békén, nem akar erről beszélni, ő rég túl van ezen, már nem tekint rá màsként csak haverként, ne kérjem,hogy vàlasszon, mert mindkettőnk fontos. Nem is kértem, de...én ezt nem tudom lenyelni csak úgy. Tudom,hogy nagyon szeret a párom és már 3 éve együtt vagyunk, de akkor is. Ez nagyon fàj!.. És már több mint egy hete lázadni kezdett a párom. Folyamatosan kimarad este a haverjaival, nem érem el telefonon, nem szoktam zaklatni...de este már felhívom ha nem jön haza és nem tudom merre jár. Utàna haza jön és ha kérdem merre volt akkor oda köpi,hogy a barátaival talán baj? Bajom van ezzel? Utàna morog még, este elhúzódik tőlem, a fürdő ajtót csapkodja, ha elmegy mellettem akkor csúnyàn néz rám vagy azért veszekedünk, mert megmertem kérdezni,hogy ezt miért titkolta el eddig? Azt mondta nem akart róla beszélni és ennyi. Kiabál velem, utána csöndben van, inkább nem szólal meg, de messengeren (fbon) meg ma délután azt írta,hogy nagyon megbántottam azzal ahogy letàmadtam,bizalmatlan voltam és azt kérdezte hogy most akkor nem akarom,hogy az exével tartsa a kapcsolatot? Arra akkor úgy tűnt nem volt kíváncsi,hogy én mit érzek. De itthon nem rég meg azt hajtogatta,hogy nagyon szeret, ne veszekedjünk,béküljünk ki, bocsánatot is kért, de hogy miért pontosan azt nem mondta, totálisan zavarban volt előttem, de..nagyon úgy nézki mintha félne,hogy szakítani akarok vele. És sírt is, de akkor már megint tàmadott, mert én miért kértem szàmon, és miért neheztelek rá ilyenért? Aztán most kiült az erkélyre, de nem akar bejönni. Csak bámul a semmibe egy órája kb.
Kérlek valaki..mondja màr mi a baja? És egyàltalán mit gondoltak erről?
27F/aktív, 22Fpasszív
Igen, ő az exe, és ennyi. Most meg már csak a haverja.
Menj ki hozzá, és mond meg neki, hogy felejtsétek el ezt az egészet. Vágom én hogy zavar,hogy nem tudtál róla, de téged szeret. ennyi.
Gondolom azért nem mondta el, amit te is írtál, hogy:
"De az ex is meleg. És kitekertem volna a nyakát amikor lekezeltek, megölelték egymást."
Nyilván szerette volna elkerülni a kellemetlenségeket és ezért nem mondta el, nem akarta, hogy féltékeny legyél.
Ennek ellenére szerintem butaság volt, hogy nem beszélte meg veled, de ezt nektek kell tisztázni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!