Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » 3 évig azt hazudta, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

3 évig azt hazudta, hogy csak. Ti erről mig gondoltok? 27F

Figyelt kérdés

A barátom a lakádunkon csapott szülinapi bulit. Pár közös barátunk és a haverjai voltak jelen. Mindenki megajándékozta a páromat, elhalmozták szeretettel, figyelemmel. Jól telt az egész este aztán tortázás után a nappaliban körbe ültünk beszélgettünk,iszogattunk. És a párom egyik haverja elszólta magát. Kiderült,hogy a barátom exe is jelen van a kö***g amúgy pont a párom mellett ücsörgött. A másik oldalán meg én. Ráadásul a csókát nekem úgy mutatta be évekkel ezelőtt,hogy a "haverom" azt nem rakta hozzà,hogy ő az exem. Az első nagy szerelmes akivel kapcsolatban volt 2 évig. Hát mit ne mondjak kicsit kellemetlen volt,hogy ott derült ez ki, és mindenki ku**olt. Csak én nem tudtam az egészről. Miután elment a bagázs beszéltem a párommal, nem akartam letámadni, csak rosszul esett,hogy nem mondta ő az exe..az EXE!! Akit nem először látok, és amikor megy a haverjaival ő is ott van..még közös képet is rakott fel vele facebookra amin pecáznak. De nem csak vele van képe a többi haverjával is. Ami nem baj, na de ez a fickó..sose zavart,ha a megölelik a páromat, vagy ilyesmi. Főleg úgy hogy azt hittem mindenki hetero a csapatban csak a párom és én nem. De az ex is meleg. És kitekertem volna a nyakát amikor lekezeltek, megölelték egymást. Már vagy 1000x elképzeltem ahogy d**nak, csókoloztak. Annyi mindent mesélt a barátom az exéről, hogy mennyire szerette, milyen jól kijöttek, és most nem megyek bele részletekbe. De szörnyen dühös vagyok még mindig. Nem csak ezért, de ennek tetejébe a barátom volt felháborodva. Neki nem áll szándékaban magyaràzkódni, csak egy barát, hagyjam békén, nem akar erről beszélni, ő rég túl van ezen, már nem tekint rá màsként csak haverként, ne kérjem,hogy vàlasszon, mert mindkettőnk fontos. Nem is kértem, de...én ezt nem tudom lenyelni csak úgy. Tudom,hogy nagyon szeret a párom és már 3 éve együtt vagyunk, de akkor is. Ez nagyon fàj!.. És már több mint egy hete lázadni kezdett a párom. Folyamatosan kimarad este a haverjaival, nem érem el telefonon, nem szoktam zaklatni...de este már felhívom ha nem jön haza és nem tudom merre jár. Utàna haza jön és ha kérdem merre volt akkor oda köpi,hogy a barátaival talán baj? Bajom van ezzel? Utàna morog még, este elhúzódik tőlem, a fürdő ajtót csapkodja, ha elmegy mellettem akkor csúnyàn néz rám vagy azért veszekedünk, mert megmertem kérdezni,hogy ezt miért titkolta el eddig? Azt mondta nem akart róla beszélni és ennyi. Kiabál velem, utána csöndben van, inkább nem szólal meg, de messengeren (fbon) meg ma délután azt írta,hogy nagyon megbántottam azzal ahogy letàmadtam,bizalmatlan voltam és azt kérdezte hogy most akkor nem akarom,hogy az exével tartsa a kapcsolatot? Arra akkor úgy tűnt nem volt kíváncsi,hogy én mit érzek. De itthon nem rég meg azt hajtogatta,hogy nagyon szeret, ne veszekedjünk,béküljünk ki, bocsánatot is kért, de hogy miért pontosan azt nem mondta, totálisan zavarban volt előttem, de..nagyon úgy nézki mintha félne,hogy szakítani akarok vele. És sírt is, de akkor már megint tàmadott, mert én miért kértem szàmon, és miért neheztelek rá ilyenért? Aztán most kiült az erkélyre, de nem akar bejönni. Csak bámul a semmibe egy órája kb.

Kérlek valaki..mondja màr mi a baja? És egyàltalán mit gondoltak erről?

27F/aktív, 22Fpasszív

2017. aug. 11. 21:13
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
96%

Igen, ő az exe, és ennyi. Most meg már csak a haverja.

Menj ki hozzá, és mond meg neki, hogy felejtsétek el ezt az egészet. Vágom én hogy zavar,hogy nem tudtál róla, de téged szeret. ennyi.

2017. aug. 11. 21:23
 2/11 A kérdező kommentje:
Ez így van, eltiltani nem akarom tőle. De a lakásunkon meglátni nem szeretném többet, mostanában semmiképp. Még kész szerencse,hogy nem átjáró a lakásunk. Ilyenkor nagyon nehéz eset a barátom. Most dühöng,làzad,kiabál velem, máskor meg megmukkani se mer és csak bújik, kedves, egy angyal. Zavar,hogy ennyire az exét védelmezi. De köszi első a választ.
2017. aug. 11. 21:31
 3/11 anonim ***** válasza:
41%
Szerintem ujra jóban vannak hidd el ahogy leírtad a viselkedését én ugy gondolom hogy megcsal téged. Legjobb védekezés a támadás. Ezt vedd figyelemben. A végén még te leszel a szarember figyeld meg. En szakítanék azonnal
2017. aug. 11. 21:35
 4/11 A kérdező kommentje:
Ők nem újra,hanem azóta is jóban vannak. Azt mondta a veszekedésünkkor,hogy csak barátok. Remélem így van és nem kell csalódnom.
2017. aug. 11. 21:41
 5/11 anonim ***** válasza:
54%
Nekem még nem volt kapcsolatom de én azt mondanám neki hogy válasszon.
2017. aug. 11. 21:46
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Gondolom azért nem mondta el, amit te is írtál, hogy:

"De az ex is meleg. És kitekertem volna a nyakát amikor lekezeltek, megölelték egymást."

Nyilván szerette volna elkerülni a kellemetlenségeket és ezért nem mondta el, nem akarta, hogy féltékeny legyél.

Ennek ellenére szerintem butaság volt, hogy nem beszélte meg veled, de ezt nektek kell tisztázni.

2017. aug. 11. 21:47
 7/11 A kérdező kommentje:
Na ebben van valami, de nem vittem túlzàsba, nem dühöngtem. Persze féltékeny voltam, de szerintem jogosan..és én csak annyit szeretnék,hogy őszíntén kérjen bocsànatot és ne morogva és veszekedés közepette vágja oda nekem,hogy bocsánat..mert ez így nem hiteles, csak gyors túl akar lenni az egészen. Amúgy is ilyen és erről nem tudom leszoktatni, mert bármi van,ha mással van gondja..akkor is ugyan ezt a magatartàst veszi fel. Tenyér viszkető néha a viselkedése!
2017. aug. 11. 21:59
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem itt mindketten hibásak vagytok. Nyilván ő is, hogy nem mondta el, de vedd figyelembe, hogy még elég fiatal, alig lépett ki a kamaszkorból. (Mondom én, alig idősebben...) Valószínűleg nem tudta, hogyan kezelje a helyzetet, inkább eltitkolta, mintsem fölösleges féltékenykedés legyen belőle. És itt jössz te a képbe. Az alapján, amit leírtál kicsit sem felnőtt módjára kezeled a helyzetet. Hisztizel, támadsz, követelsz, ahelyett, hogy nyugodtan, ügyelve, hogy ne érezze támadásnak leültél volna vele, és elmondtad volna neki, hogy mit érzel, és hogy ezzel mennyire megbántott. De te letámadtad, ő pedig valószínűleg megijedt. Ezért vannak a hirtelen hangulatingadozásai, ezért olyan szeszélyes. Mert mint mondtam, szinte gyerek még, nem tudja, hogyan kezelje a helyzetet. Persze, az is lehet, hogy ennek semmi köze a korához, vannak, akik örökre ilyenek maradnak. De neked tudnod kell kezelni, segítened kell neki, hogy megtanulja, ilyenkor mi is a legcélravezetőbb viselkedés. Üljetek le, és beszéljétek meg! Te ne támadd, és ne hagyd őt bezárkózni, mert abból csak újabb feszültség keletkezik. Mondd el, hogy ez miért bántott és kérd meg, hogy máskor ilyen dolgokat ne titkoljon el előled! Semmiképpen ne tiltsd a barátjától, keressetek inkább kompromisszumot! Tudom, hogy most dühös vagy rá, de mivel te vagy az idősebb, próbálj meg te lenni a felnőtt! Nyiss felé, mutasd meg neki, hogy nem akarod bántani! (Most ez úgy hangzik, mintha szelídíteni akarnád, de csúnya hasonlattal élve, végül is nem áll távol a valóságtól.) Remélem, sikerül túljutnotok a hullámvölgyön, kár lenne, ha egy ilyen butaságra menne rá a kapcsolatotok. És azt is remélem, hogy tudtam segíteni.
2017. aug. 12. 01:20
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Egy ilyen elhallgatast en is kikernek magamnak. Nem szep dolog volt ezt ellhallgatni. Valamint en sem neznem a parom exenek a pofajat a lakasban. Szerintem ez ertheto. Az a mondat, hogy "mindkettotok fontos" szinten eleg erdekes. Mintha hozza hasonlitana. Ha csak a haverja, miert hasonlit hozza? Attol is fugg, annak a kapcsolatnak miert lett vege, de akar tenyleg az is lehet hogy valamilyen gyenged erzelmei meg mindig vannak azirant a fiu irant. Gondolom te vagy az idosebb, nem tunt ebbol ugy hogy tulzottan/karosan feltekeny lennel, ennyi sztem kel. Az h ugy reagal a baratod mint ez hisztis 'csa az ot minositi, es latszik h 22 evesen rohadtul nem erett meg egy felnott kapcsolathoz. Ha nem szamonkeroen hanem normalisan erdeklodsz, hogy merre volt persze. Beszeljetek meg, hozz peldat, vesd fel neki hogy esne ha a te exed uldogelne itt stb.
2017. aug. 12. 07:45
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Ha azt mondja már "nem tekint rá úgy" próbáld meg elhinni neki. Az meg hogy elképzelted őket együtt, az egyik legrosszabb amit tehetsz. Ha most veled van és nem vele, az nem véletlen. Örülj neki! Aranyos a féltékenységed amúgy, mert látszik hogy tényleg nagyon fontos neked a párod. Viszont ha sokat féltékenykedsz az idegesítő, és ne csodálkozz ha emiatt fog megromlani a kapcsolatotok, és elhagyni téged.
2017. aug. 12. 09:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!