Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melegek! Úgy őszintén! Mit gondoltok azokról, akik camszexelnek?
Te nem ugyanaz vagy aki a párja mellett is camszexel?
Alapjában véve nincs bajom azokkal akik csinálják. Élvezik oszt jól van, nem fogok megbélyegezni senkit azért mert camszexel. Magát a camszexet sem ítélem el vagy valami. Mondhatni leszarom hogy más mit csinál a neten...
De vannak íratlan magától értetődő illemszabályok amiket illene betartani másokkal szemben és élethelyzetekben...
Az hogy az ismerősöd nem tudja elfogadni, nem azt jelenti hogy probléma van vele. Nem kell eleve az orrára kötni.
Igen,én tettem fel korábban,de akkor máshogy volt megfogalmazva a kérdés,és ezért megkérdeztem más valakit,aki ezt mondta.
Nem hiszem el,hogy ez ennyire megbotránkoztató dolog lenne.
Elfogadom azokat akik ezt élvezik.
Én magam viszont gyűlölöm. Jelenleg biztos nem csinálnám. Még a kamerát se szeretem használni.
Szerintem gáz a dolog, különösen, ha van barátod.
De miért is mutogatnád magad másnak, hacsak nem azért, mert erre van ingerenciád?
Részemről a párkapcsolat kétoldalú, azaz két ember között zajlik. A családom is ezzel ért egyet, s rögtön lefüleli azt, aki félrekúr!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!