Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mire gondoltok, amikor társkeresőn egy számotokra tökéletes fiú rátokír, hogy szexelne veletek?
Azonnal igent mondanál.
Kicsit kéreted magad, hogy ne lássa rajtad, hogy tökéletesnek tartod, de hamar igent mondasz.
Azt gondolod bizonyára tévedés történt, ő biztos, hogy nem akarhat veled szexelni. Például arra gondolsz, hogy rosszak a képek és nem látszik rajtuk, hogy kövér vagy.
Előjönne a paranoiád, hogy biztos csak át akar verni.
Nemet mondasz, mert a szexhez nálad előbb ismertség kell.
Mást.
Ha én párkapcsolatot keresek, ez az ember pedig csak a testem iránt mutat érdeklődést, elutasítom.
Ha szexet keresek, elfogadom a közeledését természetesen.
Minden attól függ, én mit akarok.
Szerintem is az egyetlen épeszű reakció, hogy az ember kételkedik.
"Nekem csak a csúnyák jutottak eddig. Mindet elutasítottam."
Ezt sokan így gondolják többek közt én is. De én ezt egy önkritikaként fogom fel, és nem gondolom, hogy azért csak a csúnyák jutnak nekem, mert annyira jól nézek ki. Nincs más választásom, bele kell menni a kevésbé jókba.
"Azért akadnak szép fiúk is. Csak lehet, hogy utazni kell miatta, mert nincs túl közel, esetleg más megyében"
Ezt mondják úgy röviden, hogy nem akad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!