Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok az olyan fiúkról, akik kapcsolatban vannak, de netes társkeresőn szinglinek adják ki magukat?
Ma egy fiút megtaláltam facebookon,kapcsolatban van.
Planetromeon pedig "egyedülálló"
Semmit, szíve joga.
De én próbálom kerülni őket, nem akarok belefolyni ezekbe.
Én akkor is fen lennék planetroemon,ha lenne valakim.
De kiírnám,hogy kapcsolatban vagyok.
Sokan sajnos nem őszinték.
De a barátja is bármikor felmehet,így előbb-utóbb lebuknak.
Nagyon sokan ezt csinálják:)
Olyat is láttam már,hogy a pasija talált rá,amint ő is ismerkedett:D
Aztán még neki állt feljebb,miközben ő is ugyanezt csinálta.
Nagyon kevés meleg párkapcsolatban működik a monogámia.
Vannak,akik még beszélni sem mernek arról,hogy mással is szeretnének,ezért úgymond kettős életet élnek.
Van egy "otthoni" énjük,ami abból áll,hogy van párjuk,barátaik(akik persze mind monogámok,legalábbis ezt állítják magukról).
És van a "planetromeos" énjük,amikor egyedül vannak,felmennek,és megnézik van e friss hús a láthatáron.
Volt már szerencsém ilyen pasival beszélgetni,hogy miért él így,miért nem keres nyitott párkapcsolatot,ahol kölcsönösen elfogadják ezt.
Erre azt válaszolta,hogy ő nem akarja,hogy a barátja mással is legyen,meg az olyan rideg lenne...
No comment,ki érti ezeket...
Én nyitott vagyok,de ha hülyének néznek,az nem jön be..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!