Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogy lehet hogy a barátnőm...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet hogy a barátnőm boldog kapcsolatban van egy szuper pasival, míg én azóta is szingli, pedig ugyanannyian próbálkoztak nálunk társkeresőn, és én randizgattam, míg ő sorban hajtotta el mindet, max röviden levelezett néhánnyal?

Figyelt kérdés
Már régóta kapcsolatban van. A barátja is társkeresőről van. És egyszerre lettünk szinglik anno.
2017. jan. 17. 00:59
 1/7 anonim ***** válasza:
Erre a kérdésre nem lehet válaszolni, és felesleges is. A párkeresés nem verseny.
2017. jan. 17. 01:30
 2/7 anonim ***** válasza:
60%
Szerencse, véletlen.
2017. jan. 17. 02:09
 3/7 anonim ***** válasza:
85%

Ő pontosan tudta, hogy kit keres, mire vágyik, és felismerte, mikor megtalálta.

Te csak próbálkozol, hogy találj "valakit", és közben zsákutcába futsz állandóan. Annak oka van, ha sok randi után sincs folytatás senkivel. Vagyis tök feleslegesen találkozol olyanokkal, akik igazán nem jöttek be. Esetleg mindig jobbra vársz, és potenciális partnereket építész le túl korán.

Ha a pasik nem akarnak folytatást, annak is oka van.

33/n

2017. jan. 17. 05:01
 4/7 anonim ***** válasza:
Mert még mindig az exeddel versenyeznél ebben is ahelyett, hogy nem foglalkoznál vele
2017. jan. 17. 08:44
 5/7 anonim ***** válasza:

Nagyon fontos szerintem az is, hogy ne erőlködés legyen a vége. Én pasi vagyok, általában több férfi van ezeket az oldalakon, és sokan minden mindegy alapon kb mindenkire ráírnak... Emiatt lehet, hogy olyannak se ír vissza a hölgy, akinek amúgy megtenné, csak kialakult benne egy sokkal erősebb szűrű. Ez a te esetedben akkor nem igaz.

Na, de térjünk a lényegre, szóval én egy időben nagyon akartam, görcsös lett. Baromi rossz volt a találkozó is, baromi erőltetett már a neten keresztüli ismerkedés is. A titok abban rejlik, hogy lazán kezeled, meglátjuk mi lesz... Összejön, összejön ha nem akkor nem...

Már ott halálra van ítélve az egész, ha nagyon akarod, hogy a tali összejöjjön, és úgy állsz hozzá remélem most remélem most... Legalábbis szerintem :)

2017. jan. 17. 09:19
 6/7 anonim ***** válasza:

Nincsenek reális elvárásaid, nincsenek elvárásaid egyáltalán, és azt sem tudod mit is keresel, amit keresel, nem tudod hol keresd, ha tudod, akkor nem tudod hogy tartsd meg, a külsődet használod arra, hogy fenntartsd valakinek az érdeklődését, és egyébként unalmas vagy, nincs szerencséd, stb.

Sok oka lehet.

2017. jan. 17. 09:19
 7/7 anonim ***** válasza:

"ugyanannyian próbálkoztak nálunk társkeresőn"

már ebből kihallatszik a hercegnőitisz :)

2017. jan. 17. 10:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!