Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mivel foglaljam le magam,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sateenkaari kérdése:

Mivel foglaljam le magam, most hogy jön a tél és szingli vagyok? Komolytalanok ne fárasszatok!

Figyelt kérdés
25 évesen eléggé hervasztó egyedül lenni.
2016. nov. 20. 13:38
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

Irány a társkereső.

A szingli barátokkal menjetek el bálba, buliba, próbálkozzatok a párkereséssel.

Egyik régi haverom tavaly szilveszteri bálba ismerkedett össze egy lánnyal. Odament hozzá és felkérte táncolni.

2016. nov. 20. 13:40
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

Nekem ez lesz a második tél higy nen leszek szingli. :D Első kapcsolatom, 20 vagyok.

Előtte nem zavart, hogy szingli vagyok, nem volt hervasztó, mondjuk 19 voltam, nem 25.

Szerintem dolgozz, tanulj, szóval amit muszáj, és ami sok pénzt termel. :D Nézz filmet, sorozatot. Azok is jól lefoglalnak, elterelik a figyelmedet.. Olvass

2016. nov. 20. 13:45
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
* figyelmedet. Olvass valami jó könyvet, ami odaragaszt a lapokhoz, olyan jó. :D Menj szórakozóhelyekre bulizni.
2016. nov. 20. 13:46
 4/13 anonim ***** válasza:
40%
Tüntess a Parlament előtt :D 2006-ban nagy reneszánsza volt ennek.
2016. nov. 20. 13:51
 5/13 anonim ***** válasza:
Fejleszd magad, keress hobbit vagy foglalkozz a már meglévővel, építsd a karriered, gondolj a jövődre és a személyes növekedésedre. Mindeközben érezd jól magad egyedül is, a barátaiddal is, és idővel be fog sétálni az életedbe valaki, amikor már készen állsz rá.
2016. nov. 20. 13:54
 6/13 anonim ***** válasza:
Én is így vagyok ezzel és én is ennyi idős vagyok. Jó lenne már egy pasi. Van is ,aki tetszik ,de nem tudom,hogy ismerkedjek meg vele.
2016. nov. 20. 13:55
 7/13 anonim ***** válasza:

Attól függ, szeretnél-e valakit vagy sem. Ha nem akarsz senkit magad mellé, akkor le kell foglald magad. Olvass, tanulj, új hobbi, haverokkal mászkálás, bármi, ami hasznodra válik. TV nézés nem fog, azt hanyagold. Ha párt keresel, akkor olyan helyeken kell megfordulni, de azt már neked kell tudni, milyen közegben szeretnél ismerkedni, ehhez mérten kell helyszínt is választani.

Talán még egy, új emberek megismerése (ne a tinderen). Legrosszabb esetben lesz egy új barátod, akivel beszélhetsz és lefoglal, jobb esetben pedig párkapcsolat is lehet belőle és nem is lesz olyan hervasztó a tél. Remélem tudtam segíteni.

2016. nov. 20. 14:52
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Miert masabb telen szinglinek lenni mint a tobbi 3 evszakban?
2016. nov. 20. 15:06
 9/13 anonim ***** válasza:

Akkor ezért adsz ilyen hülye válaszokat, hogy egyedül nem élet az élet.

Nem tudod saját magadat elviselni, szórakoztatni? Na, EZ hervasztó.

2016. nov. 20. 15:26
 10/13 anonim ***** válasza:

A képzeletvilág szórakoztató, de keserű az ára. A végére annyira távol kerülsz mindenkitől, hogy képtelen vagy már "barátkozni" is. Fájdalmas ez a világ.

2016. nov. 20. 15:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!