Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Csak én nem találok nekem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak én nem találok nekem való férfit?

Figyelt kérdés

Sokat randizom, ismerkedem, de mióta szingli vagyok, egyre jobban kétségbeesem... Találkoztam szexmániással (amivel alapvetően nem is volt baj, de ez volt a maximum, amire képes volt), megrögzött munkanélkülivel, akinek nyaralás az élet 31 évesen, nős férfival, aki a 3. randin dobta be, hogy feleség várja otthon. Feladom, a Szex és New York ehhez képest semmi.

Velem van a gond?

2016. szept. 6. 22:53
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy?
2016. szept. 6. 22:55
 2/22 A kérdező kommentje:
29.
2016. szept. 6. 22:56
 3/22 anonim válasza:
90%
Én a nőkkel járok mindig így-)
2016. szept. 6. 22:58
 4/22 A kérdező kommentje:
Elég lelombozó. :))
2016. szept. 6. 22:59
 5/22 anonim ***** válasza:
46%
Megtalálod biztos akire vágysz...
2016. szept. 6. 23:02
 6/22 A kérdező kommentje:
Köszi, remélem.
2016. szept. 6. 23:10
 7/22 anonim ***** válasza:
Azt azért leírhatád, hogy milyen a neked való férfi.
2016. szept. 6. 23:18
 8/22 anonim ***** válasza:
89%

Nekem 26 évesen volt anno a mélypont már hirdetésre válaszoltam, remélve hogy összejön valami. Nos a sportosnak, fiatalnak mondott pasi kopaszodó, pocakos, pár szál vörös hajszállal, jó 50 feletti volt...

Nem igazán nyerte meg a tetszésemet... Akkor mondtam azt hogy inkább a semmi. 2 évre rá mikor már nem számítottam rá megismertem egy buliban valakit, akivel azóta is együtt vagyok.

43/N

2016. szept. 6. 23:18
 9/22 A kérdező kommentje:
8-as: örömmel hallom :)
2016. szept. 6. 23:22
 10/22 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagy ezzel egyedül. Manapság a pasik nem szeretnek se udvarolni, időt és energiát áldozni egy nőre, se lehorgonyozni. Aki nem ilyen, az pedig már foglalt. Egy nőnek sokkal nehezebb megtalálnia A Nagy Őt, mint egy pasinak, mert akárhogy nézzük, azért az ritka, hogy egy nőnek csak szexre kéne egy pasi.
2016. szept. 6. 23:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!